ΠΣΑΚ: «Δύσκολα μεν, αισιόδοξα δε…»

Μπάσκετ 4 Φεβρουαρίου 2021, 20:22

Τον απολογισμό της τηλεδιάσκεψης με τον Λευτέρη Αυγενάκη και τον Γιώργο Μαυρωτά επιχειρεί ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (04/02, 13:30) στο γραφείου του υφυπουργού με βασικό θέμα συζήτησης -τι άλλο;- τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Ελληνικό μπάσκετ (πλην Basket League) που βρίσκεται στον “πάγο”.

Τον ΠΣΑΚ εκπροσώπησαν ο ο Χανιώτης πρόεδρός του Ανδρέας Γλυνιαδάκης, οι αντιπρόεδροι Χρυσικόπουλος – Μάντζαρης και ο ταμίας Βασιλόπουλος. Το συμπέρασμα του Συνδέσμου συνοψίζεται στη φράση «Δύσκολα μεν, αισιόδοξα δε…».

Η ενημέρωση του ΠΣΑΚ αναφέρει σχετικά:

«Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε νωρίς το μεσημέρι η συνάντηση μεταξύ των Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργου Μαυρωτά, με αντιπροσωπεία του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών.

Οι κύριοι Αυγενάκης και Μαυρωτάς άκουσαν τους προβληματισμούς των παικτών, τις προτάσεις τους και συζήτησαν για τις λύσεις που μπορούν να βρεθούν, για να επιστρέψουν σε πρώτη φάση στις προπονήσεις, οι ομάδες από την Α2 κατηγορία και κάτω.

Τόσο ο Υφυπουργός, όσο και ο Γενικός Γραμματέας, μας παρουσίασαν τις προτάσεις που καταβάλουν κάθε βδομάδα για την επιστροφή στα γηπεδα και παραδέχθηκαν, ότι δεν περνάει 100% από το χέρι τους.

Το αίτημα μας για παροχή άδειας προπονήσεων, καταρχήν στην Α2, συνοδεύεται από καταβολή 20.000 ευρώ για την κάλυψη των απαραίτητων εβδομαδιαίων τεστ και θα εξεταστεί αυριο.»

karta antonis garden
zgas

Rabona ad