Ψάχνουν προπονητή τα Τρίκαλα

Football League 4 Σεπ 2016, 19:46

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η ομάδα των Τρικάλων, καθώς ο Θανάσης Μπάρδας παραιτήθηκε, κάτι που έκανε και ο τεχνικός σύμβουλος και πρώην προπονητής του ΑΟΤ Σταύρος Ψιμουλάκης.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Θανάσης Μπάρδας που είχε δηλωθεί ως προπονητής αποτελεί παρελθόν. Η ΠΑΕ μάλιστα ανακοίνωσε το “διαζύγιο”: “Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει ότι κάνει δεκτή την παραίτηση του προπονητή κ. Θανάση Μπάρδα. Τον ευχαριστούμε για την μέχρι τώρα προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Επίσης, κάνουμε γνωστό στους φιλάθλους ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνει γνωστό το όνομα του νέου προπονητή της ομάδας”.

Πάντως το όνομα που έχει διαρρεύσει ότι απασχολεί τη διοίκηση, χωρίς αυτό να είναι το μοναδικό είναι αυτό του Βέλγου Τζάκι Ματάισεν. Ο λόγος που η διοίκηση των Τρικάλων πήρε την απόφαση να προσλάβει νέο τεχνικό έχει να κάνει με την εικόνα που παρουσίαζε η ομάδα στα φιλικά.

Ο ιδιοκτήτης Χρήστος Γιαλιάς εκτιμά ότι με το ρόστερ που έχει φτιάξει, ο ΑΟΤ έπρεπε να παίζει πολύ καλύτερα και να μην πάει από ήττα σε ήττα. Υπενθυμίζεται ότι ο ΑΟΤ έχει κάνει καταγγελία κατά της Βέροιας, ώστε να πάρει τη θέση της στη SuperLeague.

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
agrosimvouli-300x250
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad