Ψάχνουν αποτέλεσμα στη Θεσσαλία ΑΟΧ και Κισσαμικός

Football League 8 Μαρτίου 2017, 12:06

Στη Θεσσαλία χτυπά σήμερα η "καρδιά" για ΑΟΧ και Κισσαμικό, οι οποίοι με μια ώρα διαφοράς δίνουν τα εξ αναβολής παιχνίδια για την 10η και 11η αγωνιστική αντίστοιχα, απέναντι σε Αναγέννηση Καρδίτσας και Τρίκαλα. Ζήτημα για τις δύο χανιώτικες ομάδες είναι να μπορέσουν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

ΑΟΧ και Κισσαμικός έχουν το κοινό χαρακτηριστικό ότι προέρχονται από ήττες, ο πρώτος από τον Αγροτικό Αστέρα και ο Κισσαμικός έχοντας χάσει από τη Λαμία. Οι αποστολές τους έχουν παρόλα αυτά υψηλό δείκτη δυσκολίας, αφού τόσο η Αναγέννηση όσο και τα Τρίκαλα θέλουν να αξιοποιήσουν την έδρα τους και να σκαρφαλώσουν πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα.

Επίσης, απουσίες υπάρχουν και για τις δύο ομάδες. Ο ΑΟΧ θα στερηθεί τους Ζέρη, Σταματή, Ηρακλή και Βαρούχα -για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι- ενώ ο Κισσαμικός θα παραταχθεί χωρίς Λαζαρίδη, Τσερκέζο και Παντελάκη, όλοι τους όντες τιμωρημένοι. Επίσης ένα πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο Σελινιωτάκης και η συμμετοχή του στο ματς θα ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή.

Σημειώνεται και για τους δύο, άσχετα εάν ο ΑΟΧ είναι πιο ψηλά στην βαθμολογία και έχει μια μεγαλύτερη άνεση, ότι κανείς δεν μπορεί να θεωρείται ότι έχει εξασφαλίσει τη σωτηρία, πολύ δε περισσότερο να θεωρείται “σίγουρος”.

Ο αγώνας του ΑΟΧ θα ξεκινήσει στις 2 και θα τον διευθύνει ο Ντάουλας (Αθηνών), με βοηθούς τους Πολυχρονιάδη (Ανατολικής Αττικής) και Φαρμάκη (Δυτικής Αττικής), ενώ 4ος θα είναι ο Μπλούνας (Φθιώτιδας), ενώ αυτός για τον Κισσαμικό θ’ ακολουθήσει μία ώρα μετά (15:00), με διαιτητή τον Γκορτσίλα (Μακεδονίας), βοηθούς τους Πάτρα (Μακεδονίας) και Παπαδόπουλο (Κοζάνης) και 4ο τον Λυμπούδη (Μακεδονίας).

Mikel Chania Delivery
xoriatiko
Papantonakis Cards