«Ψάχνουμε προπονητή από το πάνω ράφι»

Χανιά | 17 Νοεμβρίου 2022, 22:33

Τα νέα δεδομένα μετά την πρακτική αδυναμία του Γιάννη Ταουσιάνη ν’ αναλάβει την τεχνική ηγεσία ζυγίζουν στα Χανιά.

/Bella Pizza

«Ψάχνουμε προπονητή από το πάνω ράφι» είναι σύμφωνα με το ρεπορτάζ η επιλογή που θέλουν να κάνουν στα Χανιά για την αντικατάσταση του Σπύρου Μπαξεβάνου. Αυτό σημαίνει ότι τα Χανιά θέλουν να κλείσουν προπονητή υψηλού επιπέδου με εμπειρία πρωταθλητισμού, κάτι όμως που ήταν γνωστό εξ αρχής.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα Χανιά έχουν κάνει ήδη κρούσεις σε ονόματα ιδιαίτερα γνωστά, με πέρασμα όλοι τους από ομάδες της Super League. Μάλιστα ένας από αυτούς ήταν μέχρι και πριν από λίγες ημέρες σε πάγκο πολύ γνωστής ομάδας που προέβη σε αναγκαστική αλλαγή στη θέση του προπονητή…

Το ζήτημα αυτή τη στιγμή για τα Χανιά είναι έτσι σε ποια λύση θα καταλήξουν με δεδομένο ότι τουλάχιστον οι προτάσεις που αυτή τη στιγμή έχουν κάνει δεν έχουν τύχει ανταπόκρισης γιατί η προτεραιότητα στους προπονητές που έχει απευθυνθεί πρόταση είναι να δουλέψουν σε ομάδα της Super League 1.

Η ουσία επίσης είναι ότι το θέμα όπως φαίνεται τραβά χρονικά και αυτή τη στιγμή δεν κρίνεται σαν πιθανό τα Χανιά να έχουν καταλήξει σε προπονητή τόσο άμεσα όσο ενδεχομένως είχε δοθεί η εντύπωση ότι θα γινόταν… Μάλιστα μένει να φανεί εάν στο ματς της Κυριακής στο Γάλλο θα βρίσκεται ο νέος προπονητής στις εξέδρες χωρίς αυτή τη στιγμή να μπορεί να κριθεί ποιος θα μπορούσε να είναι.

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad