Προβλήματα με Καρυπίδη, Γιακουμάκη και Μανούσο

Πλατανιάς | 2 Απριλίου 2017, 13:44

Με προβλήματα επέστρεψε ο Πλατανιάς από το "Καραϊσκάκη" για το ματς με τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, δημιουργούνται πονοκέφαλοι για τον Γιώργο Παράσχο εν όψει της νέας αποστολής απέναντι στην ΑΕΚ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Συγκεκριμένα, Καρυπίδης και Γιακουμάκης -με τον δεύτερο μάλιστα να γίνεται αλλαγή- αισθάνονται πόνους από κλωτσιές που δέχτηκαν από αντιπάλους τους. Πρόβλημα υπάρχει όμως και με τον Μανούσο που ενοχλείται στον δικέφαλο κι ως εκ τούτου το θέμα είναι αν οι τρεις ποδοσφαιριστές θα μπορούν να βρίσκονται στη διάθεση της ομάδας του για το ματς που ακολουθεί την προσεχή Πέμπτη.

Από εκεί και πέρα, τους παίκτες του Πλατανιά συνεχίζουν να απασχολούν όσα έγιναν στην έδρα του Ολυμπιακού και ειδικότερα πριν την έναρξη του παιχνιδιού και στο ημίχρονο… Οι παίκτες του Πλατανιά έχουν να λένε το πόσο εχθρικό ήταν το κλίμα που συνάντησαν και ότι αν ενδεχομένως είχαν φύγει νικητές από το γήπεδο του Ολυμπιακού, τότε πραγματικά θα είχε… πολύ ενδιαφέρον το τι θα συνέβαινε.

Σε κάθε περίπτωση, στον Πλατανιά θέλουν να δουν τη συνέχεια, όταν άλλωστε ακολουθεί ένα νέο πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ, όπου στόχος είναι το θετικό αποτέλεσμα. 

Estrella