Πρόβλημα με Κίκε

Χανιά | 3 Μαρτίου 2017, 21:18

Πρόβλημα προέκυψε για τον Κισσαμικό εν όψει του σημαντικού αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τη Λαμία, αφού ο Κίκε, λόγω ενοχλήσεων, δεν μπόρεσε να προπονηθεί σε κανονικούς ρυθμούς.

/Bella Pizza

Η συμμετοχή του διεθνή με την Ισημερινή Γουινέα ποδοσφαιριστή –που απουσίασε λόγω τιμωρίας από το ματς με τον ΟΦΗ- θα κριθεί μετά την τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι, που θα πραγματοποιηθεί το πρωί του Σαββάτου στο Καστέλι. Εκτός “μάχης” εδώ και αρκετές εβδομάδες είναι ο τραυματίας Θέος, αλλά και ο Σταθάκης, που υποβλήθηκε σε επέμβαση χιαστού και θα χάσει το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου.

Από τιμωρία (εκτός του Κίκε) επιστρέφει και ο Μπουγαΐδης, που απουσίαζε από τα ματς με Αχαρναϊκό και ΟΦΗ.

Η ενημέρωση για την προπόνηση της Παρασκευής:

Ενοχλήσεις αισθάνθηκε στην προπόνηση της Παρασκευής ο Κίκε, που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα για τον Κισσαμικό, όπως και ο Θέος, που απουσιάζει αρκετές εβδομάδες με πρόβλημα τραυματισμού.

Η σκληρή προετοιμασία του Κισσαμικού για το δύσκολο παιχνίδι με τη Λαμία συνεχίστηκε με τους ποδοσφαιριστές να δουλεύουν πάνω σε παιχνίδια κατοχής και ταχύτητες, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δίτερμα τακτικής.

Άλλη μία ημέρα σκληρής δουλειάς εν όψει του σπουδαίου αγώνα με τη Λαμία κύλησε για την ομάδα μας, που θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της με την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου (04/03) στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής περιλάμβανε ζέσταμα, παιχνίδια κατοχής, ταχύτητες και δίτερμα τακτικής.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Θέος, ενώ μόνος του γυμνάστηκε και ο Κίκε, λόγω ενοχλήσεων. 

 

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad