Προβλέψεις για τις εκλογές της ΕΠΟ και επίθεση στον Κούγια από Β.Μητρόπουλο

Super League 1 7 Σεπ 2016, 18:00

O Βίκτωρ Μητρόπουλος μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις εκλογές της ΕΠΟ, για τις δικαστικές εξελίξεις, αλλά και τον Κούγια.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

O Βίκτωρ Μητρόπουλος μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό “Arena fm 89,4” για τις επικείμενες εκλογές της ΕΠΟ (1/10) και τις τρέχουσες δικαστικές εξελίξεις, τονίζοντας μεταξύ άλλων:

“Είναι μια σκληρή απόφαση από τον εισαγγελέα αυτή για τον Μαρινάκη και εγκυμονεί κινδύνους. Δηλαδή να γίνει δεκτή η εισήγηση από το δικαστικό συμβούλιο. Θα αποφασίσουν τώρα αν θα παραπεμφθεί σε δίκη. Η πρόταση του εισαγγελέα είναι να φυλακιστεί αλλά, κατά την προσωπική μου γνώμη σαν εκδότης, που έχω ασχοληθεί αρκετά με τα δικαστικά, είναι πολύ δύσκολο να πάρουν απόφαση  περιοριστικού μέτρου για φυλάκιση.

Υπάρχει μια γνωμοδότηση του κυρίου Ανδρεάδη που επέβαλε τους περιοριστικούς όρους για τον κύριο Μαρινάκη. Ο κύριος Ανδρεάδης είπε μεν ότι δεν μπορεί να ασχολείται με τα ποδοσφαιρικά, αλλά τον άφησε να είναι πρόεδρος ανωνύμου ποδοσφαιρικής εταιρίας και δεν θα μπορεί να πηγαίνει σε συγκεντρώσεις της Super League και της ΕΠΟ.

Δεν πήγε ποτέ ο κύριος Μαρινάκης στα συμβούλια της σούπερ λιγκ και της ΕΠΟ, αλλά αφού τον άφησε να λειτουργεί ως πρόεδρος του Ολυμπιακού, αυτός  συγκαλούσε τα συμβούλια στα οποία η ημερήσια διάταξη που δεν είχε θέμα της το εμπόριο, είχε θέματα ποδοσφαιρικά φυσικά. Αυτό είναι οξύμωρο. Ή του απαγορεύεις τελείως την ενασχόληση με το ποδόσφαιρο, κάτι που δε γίνεται αφού σύμφωνα με το σύνταγμα δεν μπορεί να του στερήσεις την περιουσία του ή διαλέγεις αυτήν τη μεσοβέζικη λύση.

Όταν κάνεις 14 αιτήσεις εξαιρέσεως είναι καταρρακτώδης μομφή κατά του εισαγγελέα. Δεν είναι καλό άνθρωποι του ποδοσφαίρου να είναι έγκλειστοι στις φυλακές. Αν το βούλευμα είναι παραπεμπτικό, θα φύγει ο Μαρινάκης από πρόεδρος. Όπως δεν είναι πρόεδρος και στην Λάρισα ο κύριος Κούγιας γιατί παραπέμπεται στο τριμελές εφετείο κακουργημάτων για άλλα θέματα. Απορώ πως τον αφήνουν να μπαίνει στα συμβούλια της σούπερ λίγκα. Δεν μπορεί να είναι μεγαλομέτοχος ο Κούγιας γιατί έχει στερητική ποινή πράξεων διοίκησης.

Η Super League έχει σπάσει το ρεκόρ στις σαχλαμάρες, δεν έχει όμως ξεπεράσει την ΕΠΟ. Ο κύριος Κούγιας είναι αυτός που οδήγησε με τις καταθέσεις του εδώ τον κύριο Μαρινάκη στη θέση αυτή. Τώρα έκανε μια ακόμα κωλοτούμπα. Αφού τον έβγαλε εγκληματική οργάνωση, τρομοκράτη, βομβιστή τώρα τον βγάζει τον καλύτερο άνθρωπο και ότι φταίει ο εισαγγελέας. Αρκούσε μια μεταγραφή από την Παναχαϊκή στον Ολυμπιακό.

Αυτό που έκανε η ΕΠΟ με την ένωση Δράμας είναι εκβιασμός. Τα σωματείο υπόκεινται στον αστικό κώδικά. Η Δράμα με απόφαση δικαστηρίου μπορεί να παίξει. Αυτόν τον εκβιασμό τον είχε κάνει και στις ενώσεις Κιλκίς και Ηρακλείου. Ήταν πανίσχυρος ο Σαρρής τότε και μπορούσε να τα κάνει . Τώρα είναι αλλιώς τα πράγματα. Δεν βλέπω να γίνονται εκλογές 1 Οκτωβρίου. 99% δε βλέπω να γίνονται. Αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει διάταξη που να μην έχει παραβεί η ΕΠΟ. Αυτό το σπασμωδικό που έκανε με τη Δράμα δε γίνεται.

Αυτά αποτελούν εκβίαση. Θα χτύπαγα μια μήνυση για εκβίαση και θα τους έλεγα και εγκληματική οργάνωση. Αυτά που δεν έγιναν τόσα χρόνια θα γίνουν τώρα. Έχω δηλώσει ότι μέχρι την Παρασκευή θα φύγει ο Γκιρτζίκης. Σήμερα είναι Τετάρτη. Πρόκειται για αστεία περίπτωση και λέει πράγματα που δεν πιστεύει ούτε ο ίδιος. Θα είναι παρελθόν.

Αυτή τη στιγμή είναι ίσα ίσα οι ενώσεις. Δράμα, Καστοριά, Χαλκιδική μπορούν να αλλάξουν την κατάσταση. Οι ιστορίες πάντως με τις ενώσεις έχει τραβήξει πολύ. Ο Κοντονής είχε πει ότι θα περάσει το νόμο για απλή αναλογική αλλά φυσικά δεν πέρασε τίποτε.

Για τον Γραμμένο έκανα λάθος. Και θα επανορθώσω στην εφημερίδα μου. Υπήρχε μια τροποποίηση στο καταστατικό το καινούριο που λέει ότι η εκλογική επιτροπή εκλέγεται από τη γενική συνέλευση. Αυτό θα μπορούσε με ένα χαρτί να το βάλει στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ. Μπορεί να προσφύγει για παράλειψη πράξης που δεν έγινε αλλά θα ήταν πιο καλό να το κάνει άμεσα από το διοικητικό συμβούλιο κι ας έχει την άρνηση”.

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania

Rabona ad