Πρόβες 11άδας εν όψει Παναθηναϊκού

Πλατανιάς | 6 Αυγούστου 2016, 11:47

Όσο πλησιάζει η σέντρα του πρωταθλήματος και το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς απέναντι στον Παναθηναϊκό, άλλο τόσο ενδιαφέρει η ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί ο Πλατανιάς.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σίγουρα, μέσα από τα επόμενα δύο φιλικά, με Κισσαμικό και ΙΝΚΑ, ο Παράσχος είναι πολύ πιθανό να προβάρει τη σύνθεση με την οποία η ομάδα του θα παίξει απέναντι στους “πράσινους”, με τις πληροφορίες από το Μάλεμε ν’ αναφέρουν ότι ο έμπειρος τεχνικός προσανατολίζεται αυτή τη στιγμή ούτως ώστε η πρώτη ενδεκάδα της χρονιάς να αποτελείται στο μεγαλύτερο ποσοστό από παίκτες της περασμένης χρονιάς.

Ειδική μνεία μπορεί να γίνει στον Γιάννη Κάργα που διεκδικεί θέση βασικού, δίπλα στον Γιάγια Μπανανά, καθώς έχει πάει πάρα πολύ καλά στην προετοιμασία δείχνοντας έτοιμος να πάρει την ευκαιρία.

Για τις άλλες θέσεις οι επιλογές του Παράσχου φαίνεται ότι θα είναι παίκτες στους οποίους στηρίχθηκε στο πρωτάθλημα που πέρασε και είναι οι εξής: Σωτηρίου κάτω από τέρμα, δεξιά ο Κουλιμπαλί και αριστερά ο Βάντερσον. Στις θέσεις των αμυντικών χαφ ο Γκνιάτιτς και ο Στανισάβλιεβιτς (ο Μουνάφο χρωστάει μια αγωνιστική από τη χρονιά που τελείωσε και δεν υπολογίζεται) και μπροστά τους οι Γουνδουλάκης και Γιακουμάκης. Νέο πρόσωπο ουσιαστικά είναι ο Γιώργος Μανούσος και μοναδικό ερώτημα την παρούσα χρονική στιγμή δείχνει να φαντάζει το ποιος θα κληθεί για τη θέση του δεξιού εξτρέμ, με έναν εκ των Ντίνα, Ηλιάδη ή Τσουράκη να είναι υποψήφιοι.

Τα παραπάνω σε κάθε περίπτωση είναι θεωρητικά και σίγουρα πολλά περισσότερα συμπεράσματα θα εξαχθούν όσο περνάνε οι μέρες και πλησιάζει η πρεμιέρα με τον Παναθηναϊκό, αλλά και μέσα από τα φιλικά παιχνίδια που ακολουθούν την επόμενη εβδομάδα.  

Estrella
Auto KCS

Rabona ad