Προβάρουν τα “ερυθρόλευκα” Μανούσος και Ντιντάκ

Πλατανιάς | 29 Μαΐου 2016, 13:14

Θετικές είναι οι εξελίξεις με τους Μανούσο και Ντιντάκ για τον Πλατανιά οι οποίοι απ’ ό,τι φαίνεται, προβάρουν τη φανέλα της χανιώτικης ομάδας! Τις προηγούμενες ώρες υπήρξαν σημαντικές εξελίξεις με τους δύο ποδοσφαιριστές και πιθανολογείται ότι μέχρι το τέλος του μήνα ίσως υπάρχουν πιο "επίσημες" ενημερώσεις.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σε ό,τι αφορά καταρχήν τον Μανούσο, η διαφορά στα χρήματα φαίνεται να έχει γεφυρωθεί και σε κάθε περίπτωση να βρίσκεται η χρυσή τομή έτσι ώστε ο Ελληνας επιθετικός να έρθει στα Χανιά. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ουσιαστικές εξελίξεις θα μπορούσαν να υπάρξουν μέχρι την Τρίτη, δηλαδή το τέλος του μήνα.

Με τον Ντιντάκ, θα γίνει μία τελευταία συνάντηση με τον Αιγινιακό μέσα στην εβδομάδα που ακολουθεί για να κλείσει και τυπικά το θέμα του, αλλά κατά 99,9%, ο Ισπανός εξτρέμ θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά στον Πλατανιά.

Από εκεί και πέρα να σημειωθεί ότι “δουλεύεται” η πώληση του Λούκα Μιλούνοβιτς και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες μέρες να υπάρχουν νεότερα για αυτό το πολύ σημαντικό θέμα. Επίσης, για τις υπόλοιπες μεταγραφές, ο Πλατανιάς στρέφεται σε τρεις Ελληνες παίκτες και επίσης οι εξελίξεις αυτή τη στιγμή κρίνονται ως θετικές από τους ανθρώπους της ομάδας.

Estrella
Auto KCS