Πρόβα… Κρητικού για τον Ζήση Σαρικόπουλο

Μπάσκετ 2 Ιουνίου 2016, 16:07

Μαντινάδες έχει αρχίσει να μαθαίνει ο Ζήσης Σαρικόπουλος, καθώς θα δώσει το παρών στο τουρνουά 3Χ3, που θα γίνει στο Ηράκλειο Κρήτης και το οποίο διοργανώνουν, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και ο Δήμος Ηρακλείου Κρήτης (ΔΟΠΑΦΜΑΗ).

”Θεωρώ πολύ σημαντικό να συνεχίζονται αυτές οι πρωτοβουλίες και να γίνονται αυτά τα τουρνουά. Πιστεύω πως ο κόσμος της Κρήτης πάλι θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα του ΠΣΑΚ και της ομοσπονδίας και τα παιδιά θα δώσουν δυναμικό παρών. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συμμετάσχω και εγώ και ανυπομονώ να παίξω αλλά και να περάσω καλά με τα παιδιά μέσα απ’ το παιχνίδι και το μπάσκετ”, δήλωσε ο Ζήσης Σαρικόπουλος.

Στα εφετινά τουρνουά, που θα γίνουν στο Ηράκλειο Κρήτης (11 & 12 Ιουνίου – Παγκρήτιο Στάδιο), το Γαλάτσι (25 & 26 Ιουνίου – περιβάλλων χώρος Ολυμπιακού γυμναστηρίου) και τα Χανιά (2 & 3 Ιουλίου – Οδός Ανδρέα Παπανδρέου μεταξύ κήπου και γηπέδου), όσοι επιθυμούν, μπορούν να δώσουν ένα μεγάλο δώρο, σε ανθρώπους, που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Θα συγκεντρωθούν τρόφιμα, για τα κοινωνικά συσσίτια και κοινωνικά παντοπωλεία των Δήμων, στους οποίους θα πραγματοποιηθούν τα τουρνουά.

Οι εγγραφές συνεχίζονται και οι ενδιαφερόμενοι, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ (http://www.psak.gr/archiki.html), για να δηλώσετε ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή.

karta antonis garden