Πρώτος βαθμός για Πανακρωτηριακό, δεύτερος για Ικαρο

Πανακρωτηριακός Ικαρος Μουρνιών | 24 Οκτ 2020, 18:35

Πανακρωτηριακός και Ικαρος Μουρνιών μοιράστηκαν από ένα βαθμό το απόγευμα του Σαββάτου στα Καθιανά, μετά το ισόπαλο 0-0 για την 3η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΧ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Αυτός ήταν ο πρώτος για την ομάδα του Ακρωτηρίου και ο δεύτερος για τον Ικαρο, έπειτα από εκείνον με τη Δόξα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Το ματς των δύο ομάδων περιείχε πολύ καλό ρυθμό και πάθος για τη νίκη σε όλο το 90λεπτο, όμως κανείς από τους δύο δεν κατάφερε τελικά να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα καταγράφηκε στο 83′ και ήταν για τον Πανακρωτηριακό.

Σε φάση διαρκείας στα καρέ του Νιαουνάκη, το γυριστό σουτ του Σαριδάκη από την μικρή περιοχή κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια απομάκρυναν τη μπάλα οι φιλοξενούμενοι.

Διαιτητής: Χρυσός Βοηθοί: Κολοκοτρώνης – Γαλάνης

Πανακρωτηριακός (Μάνος Βεργανελάκης): Τριανταφυλλάκης, Ν. Ανδρεαδάκης, Κούγκουλος (60′ Καπούλας), Βολακάκης, Μανουσάκης, Παπαδάκης, Ξανθουδάκης, Κοπανάκης, Καλλέργης (69′ Σαριδάκης), Ματέο Λένα (84′ Παπαδεράκης), Δουλάς

Ικαρος Μουρνιών (Μανόλης Πηγουνάκης): Νιαουνάκης, Μπομπολάκης (76′ Λαφαζάνης), Κουργιαντάκης, Στεργίου, Νιολάκης (57′ Βελής), Χαϊντούτης, Χριστόπουλος, Ζυμβραγάκης, Γαλεράκης (87′ Λέττας), Ντε Σόουζα (46′ Αγγέλου), Λιάσκας (46′ Γιαννολάρη)

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis

Rabona ad