«Πρώτος μας στόχος η υγεία των αθλητριών μας»

Ποδόσφαιρο Γυναικών | 13 Απριλίου 2021, 18:36

«Στόχος μας είναι να κλείσει η χρονιά χωρίς τραυματισμούς και να εξασφαλίσουμε την παραμονή στην κατηγορία» δηλώνει ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΟΦΗ, Δημήτρης Μανουσάκης.

Τα κορίτσια του ΟΦΗ κάνουν σέντρα την προσεχή Κυριακή (18/04, 12:00) στο γήπεδο του Αλμυρού απέναντι στην Αγία Παρασκευή για την 2η αγωνιστική, καθώς στην πρεμιέρα είχαν ρεπό. Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΟΦΗ δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ερασιτέχνη:

«Πρώτος μας στόχος είναι η υγεία των αθλητριών μας. Όλα έχουν γίνει γρήγορα. Η διεξαγωγή του πρωταθλήματος σε ένα γύρο ευνοεί και αδικεί κάποιες ομάδες. Επίσης δεν μπορεί να υπάρχει υποβιβασμός με αυτές τις συνθήκες.

Ας ελπίσουμε ότι το θέμα αυτό θα το δει η ΕΠΟ. Ζητήσαμε 15 από τις 22 ομάδες ένα πρωτάθλημα ήπιο. Δέκα αγωνιστικές με τέσσερις υποβιβασμούς θα μας οδηγήσει στα χειρουργικά τραπέζια.

Ήδη υπάρχει μια επικοινωνία με τον νέο πρόεδρο της ΕΠΟ Θοδωρή Ζαγοράκη, ο οποίος από την πρώτη στιγμή έδειξε ενδιαφέρον για την Α’ Εθνική γυναικών. Αυτό που θα πρέπει να μας ενδιαφέρει είναι να γίνει αυτό το μίνι πρωτάθλημα, χωρίς να υπάρχουν τραυματισμοί για τις αθλήτριες.»

Παράλληλα ο Μασουσάκης ευχαρίστησε τις διοικήσεις της ομάδας της Τυλίσου και του Αλμυρού για την παραχώρηση των γηπεδικών τους εγκαταστάσεων για τις προπονήσεις της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΟΦΗ.

Μάλιστα το γήπεδο του Αλμυρού θα χρησιμοποιηθεί ως η βασική έδρα της Κρητικής ομάδας στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής, ενώ ευχήθηκε σε όλες τις ομάδες της κατηγορίας μία σεζόν χωρίς τραυματισμούς.

Estrella

Rabona ad