Πρώτος και με τη… βούλα στον όμιλο παραμονής ο Ποσειδώνας

Ροδωπού Ποσειδών Καμισιανών-Ραπανιανών | 23 Απριλίου 2017, 22:34

Πρώτος και με τη βούλα είναι πλέον στον όμιλο παραμονής ο Ποσειδώνας Καμισιανών-Ραπανιανών που πανηγύρισε ακόμα μια νίκη, με 5-0 στο τοπικό ντέρμπι του Κολυμπαρίου με τα Ροδωπού.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Από την άλλη η ομάδα του Γιάννη Κελαίδή θα παίξει ολόκληρη την χρονιά στο ερχομενο παιχνίδι με την Ασπίδα στο γήπεδο του Ναυστάθμου για την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Δημήτρης Δοντσίσης ήταν ο δημιουργος των δυο πρώτων τερμάτων, τα οποία πέτυχαν ο Λίκα με ιδανικό τελείωμα στο 30′ και ο Νταγκουνάκης με κεφαλια στο 40′ για να κλείσει το ημίχρονο με το υπέρ 0-2 για τους τυπικά φιλξενούμενους.

Στο μέρος ο Ποσειδώνας συνέχισε με κεκτημένη ταχυτητα και πέτυχε το 0-3 με τον Τερεζάκη στο 50′. Την σκυτάλη πήρε ο Καβακόπουλος και με δύο πρσωπικά τέρματα στο 60′ (από πάσα του Κομπογεννητάκη) και το 70′ διαμόρφωσε το τελικό 0-5 για την ομάδα του.

Ροδωπού (Γιάννης Κελαϊδής): Σαραντολακης, Τόμα (46′ Λιοδάκης), Μαναρώλης (72′ Γ. Βασίλεβ), Γιανναράκης, Καλογεράκης, Μακράκης, Ρουστέμι, Παπαδάκης (46′ Γ. Παπαδημητρίου), Τσαβαρής, Α. Παπαδημητρίου

Ποσεδών Κ.Ρ. (Δημήτρης Ανθούσης): Μουστάκας, Ψαρουδάκης, Νταγκουνάκης, Κομπογεννητάκης, Ράπτης, Καβακόπουλος, Λίκα (53′ Ράντεφ), Τζαγκαράκης (60′ Ντούπη), Τερεζάκης, Μαριανάκης (65′ Ντρογκασβίλι)

 

Estrella