Πρώτοι οι Εφηβοι του ΝΟΧ στο τουρνουά του Πανιωνίου

Ν.Ο.Χ. Υποδομές | 8 Φεβρουαρίου 2016, 13:52

Σε πολύ καλή κατάσταση έδειξε πως βρίσκεται η εφηβική ομάδα πόλο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, κατακτώντας την 1η θέση στο τουρνουά που διοργάνωσε ο Πανιώνιος και το οποίο διεξήχθη από την Παρασκευή 5 έως και την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου στο κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης.

Ως εκ τούτου, η ομάδα των Ηλία Μαχαίρα και Γιάννη Ζαγουράκη δείχνει έτοιμη για την έναρξη του πρωταθλήματος που είναι προγραμματισμένη για τα μέσα του μήνα, ενώ αφήνει υποσχέσεις ότι θα μπορούσε φέτος να φτάσει αρκετά ψηλά, κατακτώντας ενδεχομένως μία θέση ανάμεσα στις πρώτες σε όλη την Ελλάδα.

Στο τουρνουά, το τεχνικό δίδυμο του ΝΟΧ είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει αρκετούς πολίστες, που από την πλευρά τους αξιοποίησαν τα παιχνίδια τα οποία έδωσαν. Να σημειωθεί ότι λόγω των μπλόκων των αγροτών, ο Ναυτικός Ομιλος Πατρών δεν μπόρεσε να δώσει το παρών στο τουρνουά, με τον ΝΟΧ να αντιμετώπισε έτσι την ομάδα Νέων Ανδρών του Πανιωνίου γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 15-6. Όσον αφορά τα άλλα παιχνίδια, ο ΝΟΧ επικράτησε του Παναθηναϊκού με σκορ 10-9, της Γλυφάδας με 12-8 και του Πανιωνίου με 7-5.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

1η αγωνιστική
Ν.Ο. Χανίων-Παναθηναϊκός 10-9
Τα 8λεπτα: 0-3, 3-1, 4-4, 3-1
Ν.Ο. Χανίων (Ηλίας Μαχαίρας-Γιάννης Ζαγουράκης): Γιαννουδάκης, Βολτυράκης, Μανιουδάκης 3, Πατρικάκης 2, Αποστολάκης, Παπαμανωλιουδάκης 1, Κουνάκης 1, Γαυγιωτάκης, Σταματάκης, Τσιστράκης 2, Μπιτσάκης, Τζουβαδάκης 1, Μητράκης, Δασκαλάκης, Μαλινάκης.

2η αγωνιστική
Ν.Ο. Χανίων-Νέοι/Ανδρες Πανιωνίου 6-15
Τα 8λεπτα: 1-4, 1-4, 1-3, 3-4
Ν.Ο. Χανίων (Ηλίας Μαχαίρας-Γιάννης Ζαγουράκης): Γιαννουδάκης, Βολτυράκης, Μανιουδάκης 2, Πατρικάκης, Αποστολάκης, Παπαμανωλιουδάκης, Κουνάκης, Γαυγιωτάκης, Σταματάκης, Τσιστράκης 4, Μπιτσάκης, Τζουβαδάκης, Μητράκης, Δασκαλάκης, Μαλινάκης.

3η αγωνιστική
Ν.Ο. Χανίων-Γλυφάδα 12-8
Τα 8λεπτα: 1-2, 2-3, 5-2, 4-1
Ν.Ο. Χανίων (Ηλίας Μαχαίρας-Γιάννης Ζαγουράκης): Γιαννουδάκης, Βολτυράκης 1, Μανιουδάκης 3, Πατρικάκης 2, Αποστολάκης, Παπαμανωλιουδάκης 1, Κουνάκης 1, Γαυγιωτάκης, Σταματάκης, Τσιστράκης 2, Μπιτσάκης, Τζουβαδάκης 1, Μητράκης, Δασκαλάκης, Μαλινάκης 1.

4η αγωνιστική
Πανιώνιος-Ν.Ο. Χανίων 5-7
Τα 8λεπτα: 0-2, 1-1, 2-0, 2-4
Ν.Ο. Χανίων (Ηλίας Μαχαίρας-Γιάννης Ζαγουράκης): Γιαννουδάκης, Βολτυράκης, Μανιουδάκης, Πατρικάκης 1, Αποστολάκης, Παπαμανωλιουδάκης 2, Κουνάκης, Γαυγιωτάκης 1, Σταματάκης, Τσιστράκης 1, Μπιτσάκης 2, Τζουβαδάκης, Μητράκης, Δασκαλάκης, Μαλινάκης

karta antonis garden