Πρώτο σερβίς στο Attica Juniors Final K22

Βόλεϊ Beach Volley | 23 Ιουλίου 2021, 20:04

Αρχίζει το Σάββατο στην Ανάβυσσο η τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Beach Volley Κ22. Τον Αθλητικό Σύλλογο Beach Volley Νέας Κυδωνίας Χανίων θα εκπροσωπήσουν η Βικτωρία Κορακοβούνη και η Τόνια Λουπάση.

Στη κατηγορία των νέων γυναικών, στη κορυφή του ταμπλό βρίσκονται οι Χαρά Σπυροπούλου / Έλενα Χαντζή, οι οποίες είχαν κατακτήσει την πέμπτη θέση στον Άγιο Νικόλαο. Στη δεύτερη θέση ακολουθεί η φιναλίστ του Agios Nikolaos Championships Ηλέκτρα Αγριοδήμου, η οποία θα έχει συμπαίκτρια την έμπειρη σε τελικές φάσεις Διονυσία Μάτιου.

Σε επίπεδο νέων ανδρών δύο αθλητές που συμμετείχαν με διαφορετικούς συμπαίκτες στα τελικά του Αγίου Νικολάου ενώνουν τις δυνάμεις τους για να διεκδικήσουν το Πρωτάθλημα των Νέων.

Ο Κρητικός Αντιόλ Κόλα που κατέλαβε την 5η θέση στον Άγιο Νικόλαο με συμπαίκτη τον Στέφανο Μανδηλάρη που κατέκτησε την 7η θέση στα τελικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος βρίσκονται στη πρώτη θέση του ταμπλό, με μεγάλη διαφορά στη βαθμολογία από τη δεύτερη ομάδα.

Αρκετές ομάδες από τη Θεσσαλονίκη ταξίδεψαν στην Αθήνα για να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα στη κατηγορία Κ22, με τους Παναγιώτη Βογιατζόγλου, Αλέξανδρο Κουρτίδη και των αδερφών Σδραυκάκη (Γιώργου και Νίκου) να ξεχωρίζουν.

Κρητική συμμετοχή και από την ομάδα του Γιώργου Αναστασάκη με τον Μανώλη Παχιαδάκη. Όσον αφορά τα κορίτσια Αθλητικό Σύλλογο Beach Volley Νέας Κυδωνίας Χανίων θα λάβουν το βάπτισμα του πυρός σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Η ανακοίνωση του συλλόγου τους:

«Στους τελικούς του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley Κ22, που θα πραγματοποιηθούν στην Ανάβυσσο, θα συμμετάσχουν οι αθλήτριες του συλλόγου μας Κορακοβούνη Βικτωρία και Λουπάση Τόνια.

Οι αθλήτριες με πολλές τοπικές διακρίσεις και την πρόσφατη νίκη τους σε open τουρνουά της Αθήνας, θα δοκιμαστούν αύριο για πρώτη φορά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ22.

Ο Σύλλογος μας τις στηρίζει, είναι δίπλα τους και εύχεται να είναι η αρχή για να παρακινηθούν κι άλλοι νεαροί Χανιώτες αθλητές/τριες να συμμετάσχουν σε ανάλογα τουρνουά.»

Αναλυτικά οι συμμετοχές:

JoyMachine

Rabona ad