Πρωτιές για Συντζανάκη, Λεμοντζόγλου στον αγώνα τριάθλου XTERRA

Γενικά Θέματα - Άλλα Σπορ | 8 Μαΐου 2017, 19:02

Δύο Χανιώτισσες αθλήτριες στην κορυφή του κορυφαίου διεθνή αγώνα Off Road Triathlon, XTERRA Greece Championship, που πραγματοποιήθηκε στη Βουλιαγμένη.

Στην Ολυμπιακή απόσταση την καλύτερη εμφάνιση και την 1η θέση στις γυναίκες (για 2η συνεχή χρονιά) κατέλαβε η Νάντια Συντζανάκη, παίρνοντας την πρόκριση για τον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στη Χαβάη.

Στην sprint απόσταση την καλύτερη εμφάνιση στις γυναίκες, πραγματοποίησε η Αμάντα Λεμοντζόγλου, για την οποία ήταν η 1η συμμετοχή στον αγώνα XTERRA. Η Χανιώτισσα αθλήτρια μπαίνει φέτος δυναμικά στο χώρο του τριάθλου καθώς είχε ταλαιπωρηθεί αρκετά από τραυματισμούς.

Στο φετινό XTERRA Greece Championship οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 400 σε όλες τις κατηγορίες με αθλητές από 24 χώρες του κόσμου, 28 επαγγελματίες αθλητές και αθλήτριες. Το σωματείο των δύο αθλητριών (“Άνεμος Χανίων”) ευχαριστεί:

➥ Για την υποστήριξη της Νάντιας τους χορηγούς (ANEK LINES-BLUE STAR FERRIES και στον Ρουμελιωτάκη Σταύρο, MSc. – Human Tecar Center για την στήριξη αποκατασταση που προσφέρει).

➥ Για την στήριξη της Αμάντας τους χορηγούς Έπιπλο Γιαννουδάκη και τον φυσικοθεραπευτή Κώστα Μυγιάκη στο Iasi Group.

karta antonis garden