Πρωτιές για Κοκκινάκη και Μαρινάκη στο Ε3

Τένις | 15 Ιουνίου 2021, 17:36

Με διακρίσεις για τον Ομιλο Αντισφαίρισης Σούδας πραγματοποιήθηκε το παγκρήτιο πρωτάθλημα τένις Ε3 το οποίο διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο στις εγκαταστάσεις του Ηρακλείου Ο.Α.Α.

Οι πιο σημαντικές ανήκουν στους “16άρηδες” του Ομίλου, Γιώργο Κοκκινάκη και Στελίνα Μαρινάκη, οι οποίοι και κατέκτησαν την πρώτη θέση στην κατηγορία τους.

Η σχετική αναφορά που κάνει ο ΟΑ Σούδας έχει ως εξής:

ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΙΣ Ε3 ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ Ο.Α. ΣΟΥΔΑΣ!

Όπως έχουμε ήδη προαναφέρει σε προηγούμενη ανάρτηση, οι αθλητές και οι αθλήτριες του Ο.Α. Σούδας ήταν οι πρωταγωνιστές στο παγκρήτιο πρωτάθλημα Ε3, των κατηγοριών Α12, Κ12, Α16 και Κ16, το οποίο διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Ηράκλειο Ο.Α.Α., στις 12 και 13 Ιουνίου 2021.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες του Ο.Α.Σούδας πέτυχαν την απόλυτη επιτυχία καθώς είχαν συμμετοχή σε όλους τους τελικούς των κατηγοριών, κατακτώντας τρεις πρώτες, δύο δεύτερες και δύο τρίτες θέσεις!

Το πρωτάθλημα αυτό, στο οποίο συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες από 14 συλλόγους της Κρήτης, ήταν το πρώτο μετά την επανέναρξη της αγωνιστικής δραστηριότητας, η οποία είχε διακοπεί λόγω του covid-19, και τα αποτελέσματα του δείχνουν σε μεγάλο βαθμό την δυναμικότητα κάθε συλλόγου.

Επίσης πολύ σημαντική ήταν η αγωνιστική εικόνα όλων των παιδιών του Ομίλου μας, καθώς αν και κάποια ανήκαν σε μικρότερη κατηγορία, είχαν ιδιαίτερη καλή παρουσία στους αγώνες.

Αναλυτικά οι επιτυχίες των αθλητών και αθλητριών του Ο.Α. Σούδας ανά κατηγορία είναι οι παρακάτω:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ 16

Η ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ κατέλαβε την 1η θέση νικώντας στο τελικό την Νταμπακάκη Χρυσή του Ηράκλειο Ο.Α.Α. με σκορ 7-5 6-2. Η αθλήτρια του Ο.Α.Σ. ήταν Νο 1 στο ταμπλό και πέτυχε ακόμη 2 νίκες μέχρι τον τελικό.

Στην κατηγορία αυτή συμμετείχε επίσης η ΚΟΡΩΝΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (16άδα) η οποία έλαβε μέρος για την εμπειρία καθώς ανήκει σε μικρότερη ηλικιακά κατηγορία (Κ14).

ΑΓΟΡΙΑ 16

Ο ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ κατέλαβε την 1η θέση νικώντας στο τελικό τον Κόκκαλη Στυλιανό του Γ.Σ. Λιβυκός Ιεράπετρας με σκορ 6-2 6-2. Ο αθλητής μας ήταν Νο 1 στο ταμπλό και μέχρι τον τελικό πέτυχε ακόμη τρεις νίκες.

Στην κατηγορία αυτή συμμετείχαν επίσης, ο ΔΑΣΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (16άδα), ο ΦΑΝΔΡΙΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ (16άδα) και ο ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (32άδα), οι οποίοι ηλικιακά ανήκουν σε μικρότερη κατηγορία (Α14) και έλαβαν μέρος για την εμπειρία.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ 12

Οι ημιτελικοί και προφανώς και ο τελικός της κατηγορίας ήταν υπόθεση των αθλητριών του Ο.Α. Σούδας!

Στον ένα ημιτελικό συναντήθηκαν οι αθλήτριες μας ΚΑΣΤΡΙΝΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ (Νο 1) και ΣΗΦΑΚΗ ΗΛΙΑΝΑ (Νο 4) και στον άλλο ημιτελικό οι αθλήτριες μας ΑΡΕΤΑΚΗ ΑΡΓΥΡΩ (Νο 2) και ΠΡΩΪΜΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (Νο 3).

Νικήτριες των μεταξύ τους αγώνων, με αποτέλεσμα την συμμετοχή τους στον τελικό, ανεδείχθησαν οι ΣΗΦΑΚΗ ΗΛΙΑΝΑ και η ΑΡΕΤΑΚΗ ΑΡΓΥΡΩ ενώ η ΚΑΣΤΡΙΝΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ και η ΠΡΩΪΜΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ κατέλαβαν την 3η θέση.

Στο τελικό νικήτρια, με σκορ 6-0 6-3, αναδείχθηκε η ΑΡΕΤΑΚΗ ΑΡΓΥΡΩ κατακτώντας τη 1η θέση ενώ η ΣΗΦΑΚΗ ΗΛΙΑΝΑ κατέκτησε την 2η θέση.

Στην κατηγορία αυτή συμμετείχαν επίσης η ΦΑΝΤΡΙΔΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (8άδα) και η ΠΡΩΙΜΟΥ ΕΛΠΙΔΑ (16άδα).

ΑΓΟΡΙΑ 12

Ο ΠΕΡΔΙΚΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (Νο 4 στο ταμπλό) κατέλαβε την 2η θέση παίζοντας στον τελικό με τον Λαμπράκη Κων/νο του Ηράκλειο Ο.Α.Α.

Μετά από έναν πολύ ωραίο και αμφίρροπο αγώνα ο αθλητής του Ο.Α.Σ. ηττήθηκε δύσκολα στο τρίτο σετ με σκορ 7-5 3-6 5-7. Μέχρι τον τελικό ο αθλητής μας πέτυχε τρεις ακόμη νίκες.

Στη κατηγορία αυτή συμμετείχαν επίσης ο ΓΑΓΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ο οποίος περνώντας δύο γύρους μπήκε στην 8άδα, ο ΔΑΣΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΗΣ (16άδα) καθώς και οι μικροί αθλητές του Ομίλου μας, οι οποίοι ανήκουν κανονικά στην μικρότερη κατηγορία Α10, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ και ΡΙΤΖΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ και οι οποίοι χωρίς εμπειρία σε αγώνες αυτής της κατηγορίας, πέτυχαν από μία σημαντική νίκη μπαίνοντας στην 16άδα.

Στους αγώνες και στην κατηγορία Κ16 είχε δηλωθεί και η αθλήτρια του Ο.Α. Σούδας ΠΡΩΪΜΑΚΗ ΜΥΡΤΩ, η οποία δεν αγωνίστηκε καθώς συνέχιζε την ασταμάτητη πορεία της μέχρι τον τελικό του Πανευρωπαϊκού τουρνουά του Tennis Europe U14, στην Λεμεσό της Κύπρου, όπου πέτυχε τεράστια επιτυχία κατακτώντας την 2η θέση!

Ειδική αναφορά στην σπουδαία επιτυχία της Μυρτώς θα γίνει σε ξεχωριστή ανάρτηση.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες που έλαβαν μέρος στους αγώνες αυτούς καθώς και στους προπονητές τους Παπαγιαννάκη Αντώνη, Νησωτάκη Λεωνίδα και Ριτζάκη Μαρία.

Καλή επιτυχία στα παιδιά μας που θα λάβουν μέρος το επόμενο Σαββατοκύριακο στο παγκρήτιο Ε3 των κατηγοριών Α10, Κ10, Α14 και Κ14.

JoyMachine

Rabona ad