Πρωτιά στο Ε1 για Πρωιμάκη – Ολες οι συμμετοχές για τον ΟΑ Σούδας

Τένις | 2 Αυγούστου 2021, 17:47

Μία ακόμα διάκριση καταγραφεί στο παλμαρέ της η Μυρτώ Πρωιμάκη.

Η πρωταθλήτρια του Ομίλου Αντισφαίρισης Σούδας κατάφερε να κατακτήσει το τουρνουά τένις Ε1 που διεξήχθη στην Πάτρα και ειδικότερα στις εγκαταστάσεις του ΑΟΑ Πατρών και ΟΑ Ρίου που διεξήχθη από τις 24 μέχρι και τις 28 Ιουλίου.

Η Πρωιμάκη αναδείχθηκε νικήτρια στα κορίτσια 14 ετών, επικρατώντας στον τελικό της Μερόπης Μαρίας Μπαντζή του ΟΑ Θεσσαλονίκης με 20 σετ (6-2 και 6-0). Επίσης, στα διπλά αγωνίστηκε στον τελικό με συμπαίκτρια την αντίπαλο της στον τελικό των μονών όπου και κατέκτησε τη 2η θέση.

Επόμενη πιο σημαντική διάκριση ήταν για τον Γιώργο Κοκκινάκη ο οποίος κατέκτησε την 3η θέση στα Αγόρια 16 ετών, κατακτώντας τρεις νίκες μέχρι τα ημιτελικά.

Συνολικά, ο ΟΑ Σούδας μετείχε στο τουρνουά με 10 αθλητές και αθλήτριες.

Το δελτίο Τύπου του συλλόγου για τη συμμετοχή των αθλητών του έχει ως εξής:

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 3ου ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Ε1. 1η ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΜΟΝΑ & 2η ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΔΙΠΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΥΡΤΩ ΠΡΩΪΜΑΚΗ. 3η ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΜΟΝΑ για τον ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ ΤΖΩΡΤΖΗ

Δέκα αθλήτριες και αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Σούδας συμμετείχαν στο 3ο Πανελλαδικό πρωτάθλημα 1ης κατηγορίας που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις των ΑΟΑ ΠΑΤΡΩΝ και ΟΑ ΡΙΟΥ από τις 24 έως τις 28 Ιουλίου 2021.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ 14 (ΜΟΝΑ)

Η ΜΥΡΤΩ ΠΡΩΪΜΑΚΗ (Νο 1 στο ταμπλό), κατέκτησε την 1η θέση, φτάνοντας στον τελικό αφού επικράτησε επί τεσσάρων αντιπάλων της. Στον τελικό αντιμετώπισε την ΜΠΑΤΖΗ ΜΕΡΟΠΗ-ΜΑΡΙΑ του ΟΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ την οποία νίκησε εύκολα με σκορ 62 60.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ 14 (ΔΙΠΛΑ)

Η ΜΥΡΤΩ ΠΡΩΪΜΑΚΗ, με συμπαίκτρια την αντίπαλο της στον τελικό των μονών ΜΠΑΤΖΗ ΜΕΡΟΠΗ-ΜΑΡΙΑ, κατέκτησαν την 2η θέση.

ΑΓΟΡΙΑ 14 (ΜΟΝΑ)

Ο ΔΑΣΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ και ο ΦΑΝΔΡΙΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ έχασαν στον πρώτο γύρο του κυρίως ταμπλό, μένοντας στην 32άδα.

ΑΓΟΡΙΑ 14 (ΔΙΠΛΑ)

Στα διπλά της κατηγορίας οι δύο παραπάνω αθλητές του Ο.Α.Σ. αγωνίστηκαν σαν συμπαίκτες και με μία νίκη μπήκαν στην 8άδα ενώ στην συνέχεια αποκλείστηκαν.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ 12 (ΜΟΝΑ)

Η ΣΗΦΑΚΗ ΗΛΙΑΝΑ με μία νίκη στο κυρίως ταμπλό μπήκε στην 16άδα.

Η ΑΡΕΤΑΚΗ ΑΡΓΥΡΩ, η ΚΑΣΤΡΙΝΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ και η ΠΡΩΙΜΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ έχασαν στον πρώτο γύρο του κυρίως ταμπλό, μένοντας στην 32άδα.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ 12 (ΔΙΠΛΑ)

ΟΙ ΑΡΕΤΑΚΗ ΑΡΓΥΡΩ – ΣΗΦΑΚΗ ΗΛΙΑΝΑ με μία νίκη μπήκαν στην 8άδα ενώ στην συνέχεια αποκλείστηκαν.

ΟΙ ΚΑΣΤΡΙΝΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ – ΠΡΩΙΜΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ έχασαν στον πρώτο γύρο του κυρίως ταμπλό, μένοντας στην 16άδα.

ΑΓΟΡΙΑ 12 (ΜΟΝΑ)

Ο ΠΕΡΔΙΚΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ με δύο νίκες στο κυρίως ταμπλό μπήκε στην 8άδα χάνοντας στα προημιτελικά από τον νικητή της κατηγορίας ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΟΡΕΣΤΗ.

Ο ΓΑΓΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ αγωνίστηκε στα προκριματικά χάνοντας στον πρώτο γύρο.

ΑΓΟΡΙΑ 12 (ΔΙΠΛΑ)

ΟΙ ΓΑΓΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΠΕΡΔΙΚΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ έχασαν στον πρώτο γύρο του κυρίως ταμπλό, μένοντας στην 16άδα.

ΑΓΟΡΙΑ 16 (ΜΟΝΑ)

Ο ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ κατέκτησε την 3η θέση κατακτώντας τρεις νίκες μέχρι τα ημιτελικά όπου και ηττήθηκε από τον νικητή της κατηγορίας ΜΑΝΟΠΟΥΛΟ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ.

ΑΓΟΡΙΑ 16 (ΔΙΠΛΑ)

Ο ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ με συμπαίκτη τον ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΑΟΑ ΠΑΤΡΩΝ έχασαν στον πρώτο γύρο του κυρίως ταμπλό, μένοντας στην 16άδα.

Συγχαρητήρια στις αθλήτριες και αθλητές του Ομίλου μας που έλαβαν μέρος στο παραπάνω πρωτάθλημα καθώς και στους προπονητές τους.

 

 

 

JoyMachine

Rabona ad