Πρωτιά Νυφαντόπουλου, ρεκόρ Δουβαλίδη στα Δρόμεια

Στίβος | 3 Ιουνίου 2023, 22:28

Την καλύτερη φετινή του επίδοση σημείωσε στα 110 μ. εμπ. στο διεθνές μίτινγκ "Δρόμεια 2023" ο Κώστας Δουβαλίδης. Πρωτιά στα 100 μέτρα για τον Γιάννη Νυφαντόπουλο.

KTEO Κρήτης

Ο 36χρονος πρωταθλητής του ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος διένυσε την απόσταση σε 13.64, βελτιώνοντας το 13.75 που είχε φετινό ρεκόρ και κατέλαβε τη δεύτερη θέση.

Η συγκεκριμένη εμφάνιση του δίνει το δικαίωμα να ελπίζει σε ακόμη καλύτερους χρόνους και στόχος του παραμένει να κατακτήσει την πρόκριση για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

«Ήταν μία καλή κούρσα. Αυτός ο χρόνος μου δίνει τη δυνατότητα να ελπίζω ότι θα βρω καλές κούρσες σε μίτινγκ στο εξωτερικό», τόνισε χαρακτηριστικά ο Δουβαλίδης.

Ο (επίσης αθλητής του ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) Γιάννης Νυφαντόπουλος ήταν νικητής στα 100 μέτρα τερματίζοντας σε 10.44, επίδοση που έχει ξαναπετύχει φέτος.

Δουβαλίδης και Νυφαντόπουλος σημείωσαν ακόμη μία επιτυχία στη διοργάνωση καθώς ήταν μέρος της Εθνικής ομάδας 4Χ100 (Νίκος Εμπέογλου, Κώστας Δουβαλίδης, Σωτήρης Γκαραγκάνης, Γιάννης Νυφαντόπουλος), η οποία κατέλαβε την πρώτη θέση με επίδοση 39.77.

manolikakis
Synagogi
Orionas Handball

Rabona ad