Πρωτιά Δουβαλίδη, 2η θέση για Νυφαντόπουλο, Δόση

Στίβος | 28 Μαΐου 2023, 20:40

Επιτυχίες για τους αθλητές του ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος στο διεθνές μίτινγκ "Βενιζέλεια - Χανιά". Ο Κώστας Δουβαλίδης ήταν πρώτος στα 110 μ. εμπ. Δεύτερη θέση για τον Γιάννη Νυφαντόπουλο στα 100 μέτρα. Δεύτερη στο άλμα εις ύψος η Παναγιώτα Δόση.

Kritiko Ergastiri

Ο αντίθετος άνεμος φάνηκε να επηρεάζει την προσπάθεια των αθλητών στα 110 μ. εμπ. εκεί όπου ο Κώστας Δουβαλίδης ήταν νικητής με 13.80 (-1,6).

Ο αθλητής του Μπάμπη Σδρόλα έχει ξεκινήσει πολύ καλά τη σεζόν και θέλει μέσα στον επόμενο μήνα να τρέξει σε επιδόσεις ανάλογες των δυνατοτήτων του.

Ο Γιάννης Νυφαντόπουλος είχε τον πρώτο λόγο στα σπριντ (100 μέτρα) από τους Έλληνες. Τερμάτισε σε χρόνο 10,44 καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση.

Ο Σωτήρης Γκαραγκάνης ακολούθησε με 10,47, ενώ ο Νίκος Εμπέογλου είχε τον τρίτο καλύτερο χρόνο από τους αθλητές της χώρας μας με 10,53, με τον Δημήτρη Χρυσάφη να ακολουθεί με 10.54.

Τον καλύτερο χρόνο από όλους τους μετέχοντες είχε ο Βρετανός Άντριου Ρόμπερτσον με 10,40 καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση.

Μετά τα μίτινγκ σε Φιλοθέη και Καλλιθέα, η Παναγιώτα Δόση ολοκλήρωσε τον αγώνα της στα Χανιά με άλμα στα 1,84 μέτρα ισοφαρίζοντας το φετινό της ρεκόρ. Η νεαρή αθλήτρια δοκίμασε και στα 1,87 αλλά χωρίς επιτυχία.

Η αθλήτρια του ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος μοιράστηκε τη δεύτερη θέση με την Ελά Γιουνίλα από τη Φινλανδία, ενώ νικήτρια του αγωνίσματος (άλμα εις ύψος) αναδείχθηκε η Μιχαέλα Χρούμπα (Τσεχία) με 1,87 μέτρα.

ERGOBETON
petra_flemetakis
Media_Strom_Chania
synagogi
Bourakis_Restaurant
Mazanakis

Rabona ad