Πρώτη συνάντηση στην… Αίγυπτο για την επόμενη μέρα στον Εργοτέλη

Εργοτέλης | 25 Μαΐου 2021, 16:37

Από την Αίγυπτο και τη συνάντηση που είναι να υπάρξει μεταξύ του προέδρου και μεγαλομετόχου, Μάγκετ Σάμι και του αντιπροέδρου και γενικού διευθυντή της ΠΑΕ, Γιώργου Τουτζάρη, πρόκειται να ξεκινήσει ο προγραμματισμός του Εργοτέλη για την επόμενη περίοδο.

/Bella Pizza

Αυτό γίνεται γνωστό μέσω της ενημέρωσης της ίδιας της ομάδας, μιας και σημειώνεται πως ο κ. Τουτζάρης αναχώρησε με προορισμό την Αίγυπτο προκειμένου να έχει συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με τον κ. Σάμι.

Σίγουρα το στοίχημα για την επόμενη σεζόν και για τον Εργοτέλη είναι πολύ ισχυρό και μένει να φανεί τι προγραμματισμός θ’ ακολουθήσει και αν ο Εργοτέλης θα επιχειρήσει πιο συνετά να επιδιώξει στον πρωταθλητισμό.

Η σχετική αναφορά που κάνει ο Εργοτέλης έχει ως εξής:

Αναχώρησε σήμερα για την Αίγυπτο ο αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Γιώργος Τουτζάρης όπου θα συναντήσει τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο κ. Μάγκετ Σάμι. Οι δυο ισχυροί άνδρες της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ αναμένεται να κάνουν ένα απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και παράλληλα θα θέσουν στο τραπέζι των συζητήσεων όλα αυτά τα θέματα που θα απασχολήσουν εν μέσω καλοκαιριού και αφορούν τον σχεδιασμό για την νέα αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

 

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Chania cash
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee

Rabona ad