Πρώτη συνάντηση για τον “νεοφώτιστο”

Ποσειδών Καμισιανών-Ραπανιανών | 31 Ιουλίου 2016, 19:39

Το μεσημέρι της Κυριακής ήταν προγραμματισμένη η πρώτη συνάντηση του Ποσειδώνα για τη νέα αγωνιστική περίοδο, που θα βρει την ομάδα των Καμισιανών-Ραπανιανών για πρώτη φορά στην Α’ Κατηγορία.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Μέλη του Δ.Σ., ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για τους στόχους και τη λειτουργία της ομάδας, ενώ παράλληλα διανεμήθηκε το αθλητικό υλικό στους παίκτες, που ήταν προσφορά της “Ε.ΝΤΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ Α.Ε.”.

Η προετοιμασία για την ομάδα του Δημήτρη Ανθούση ξεκινάει τη Δευτέρα (01/08).

Η ενημέρωση του Ποσειδώνα:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, η πρώτη συνάντηση της ομάδας μας εν όψη της νέας αγωνιστικής σεζόν στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου CHRISPY WORLD Hotel & Resort στα Ραπανιανά.

Διοίκηση, παίχτες και τεχνικό επιτελείο συζήτησαν τους στόχους και την λειτουργία της ομάδας και μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας διανεμήθηκε αθλητικό υλικό στους ποδοσφαιριστές μας, προσφορά της εταιρίας Ε.ΝΤΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ Α.Ε.

Το Δ.Σ της Αθλητικής Ένωσης Καμισιανών-Ραπανιανών “Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ” αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τη Διεύθυνση του ξενοδοχείου CHRISPYWORLDHotel & Resort στα Ραπανιανά, για τη ζεστή φιλοξενία καθώς και την εταιρία Ε.ΝΤΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ Α.Ε. για την σημαντική χορηγική υποστήριξη.

 

Estrella