Πρώτη προπόνηση Σίμου με την Εθνική Ελπίδων

Ποδόσφαιρο 31 Μαΐου 2021, 23:39

Την πρώτη προπόνηση με τον νέο της προπονητή, Γιώργο Σίμο, πραγματοποίησε η Εθνική Ελπίδων στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Όλοι οι (25) ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν βρίσκονται στη διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού, ο οποίος προετοιμάζει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα για τον εκτός έδρας αγώνα με το Λιχτενστάιν το προσεχές Σάββατο (05/06, 18:00) για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ο πρώην τεχνικός του ΟΦΥΗ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ για το νέο του ξεκίνημα. Αναλυτικά όσα είπε:

«Ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους δέχθηκα με χαρά την πρόκληση να αναλάβω την Εθνική Ελπίδων, είναι ότι πιστεύω στο ταλέντο και τις ικανότητες των ποδοσφαιριστών της.

Στόχος είναι να αξιοποιήσουμε τα παραπάνω στοιχεία και μέσα από τη δουλειά μας να δημιουργήσουμε ένα σύνολο το οποίο θα επιδεικνύει αγωνιστικότητα και ομαδικό πνεύμα, ώστε να επιδιώξουμε τη διάκριση.

Η προσπάθειά μας αυτή ξεκινά άμεσα, από την προετοιμασία για τον επόμενο αγώνα μας, το εκτός έδρας ματς με το Λιχτενστάιν για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21.»

Υπενθυμίζουμε ότι ανάμεσα στους 25 κληθέντες βρίσκονται ο Χανιώτης τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνος Τζολάκης, όπως και δύο ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, ο Φροίξος Γρίβας και ο Απόστολος Διαμαντής.

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad