Πρώτη προπόνηση με… απουσίες

Πλατανιάς | 10 Οκτωβρίου 2016, 17:04

Με προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία στον Πλατανιά για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς δύο ποδοσφαιριστές δεν έλαβαν μέρος -προληπτικά- στην προπόνηση της Δευτέρας που διεξήχθη στο Μάλεμε.

Ο λόγος για τους Γκνιάτιτς και Αποστολόπουλο, οι οποίοι καλού κακού δεν μπήκαν στη διαδικασία να ακολουθήσουν το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Ειδικότερα, ο Βόσνιος δεν ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο, που είχε μετά το παιχνίδι με τον Κισσαμικό, ωστόσο αισθάνεται πόνους στον τετρακέφαλο με αποτέλεσμα να χρειάζεται να υποβληθεί σε μαγνητική. Αυτή δηλαδή θα φανερώσει εάν υπάρχει κάτι σοβαρό και αν ενδεχομένως τίθεται θέμα απουσίας του από τον αγώνα της Τρίπολης.

Ο Αποστολόπουλος από την άλλη νιώθει σφίξιμο στη γάμπα και για προληπτικούς λόγους αποφασίστηκε να κάνει ατομικό. Επίσης κάποιες μικρές ενοχλήσεις αισθάνεται και ο Ζίκο, που δεν προπονήθηκε.

Ουσιαστικά, αυτό που απομένει είναι να βγει το αποτέλεσμα της μαγνητικής για τον Γκνιάτιτς και να φανεί πώς θα είναι στην προπόνηση της Τρίτης ο Αποστολόπουλος. Οι προπονήσεις αυτής της εβδομάδας θα είναι όλες πρωινές, με την αποστολή να γίνεται γνωστή την Παρασκευή, οπότε και θα γίνει η αναχώρηση για την Τρίπολη.  

Estrella
Auto KCS

Rabona ad