Πρώτη προπόνηση και αποφασιστικότητα για… επάνοδο! (PICS & VID)

30 Αυγούστου 2016, 16:45

Με μοναδικό στόχο την επάνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία ξεκίνησε χτες προετοιμασία η ομάδα μπάσκετ του Κύδωνα Χανίων. Αρκετά τα νέα πρόσωπα, προεξέχοντος του νέου προπονητή της ομάδας μας, Δημήτρη Ροδά.

 

Ο Κύδωνας Χανίων ξεκίνησε την Δευτέρα (29/8) το απόγευμα, στο κλειστό Κλαδισού, προετοιμασία για την νέα αγωνιστική περίοδο, όπου στόχος θα είναι η επάνοδος στην ΕΚΑΣΚ. Προφανώς ο Κύδωνας Χανίων είναι το φαβορί για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο, ωστόσο θα πρέπει να το αποδείξει και στον αγωνιστικό χώρο.

ΠΡΩΤΗ ΚΥΔΩΝ 3

Νέος προπονητής της ομάδας είναι πλέον ο Βορειοελλαδίτης Δημήτρης Ροδάς ο οποίος θέλει να καταστρώσει το πλάνο όχι μόνο της φετινής αγωνιστικής περιόδου, αλλά και της ερχόμενης τριετίας.

Μέλη της Επιτροπής μπάσκετ του Κύδωνα Χανίων, ομού του προέδρου Μιχάλη Ξυλάκη βρέθηκαν στην πρώτη προπόνηση του Κύδωνα Χανίων και έδωσαν και αυτή από την πλευρά τους, το στίγμα για την νέα αγωνιστική περίοδο.

ΠΡΩΤΗ ΚΥΔΩΝ 4

Της πρώτης προπόνησης προηγήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός. Ανάμεσα στους παίκτες και κάποια νέα πρόσωπα, καινούριοι παίκτες που θα ανακοινωθούν στο αμέσως επόμενο διάστημα.

 ΠΡΩΤΗ ΚΥΔΩΝ 1

 

BINTEO (ΑΠΟ ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΡΗΤΗΣ):

 

Rabona ad