Πρώτη προπόνηση για τα νέα αποκτήματα

Χανιά | 3 Φεβρουαρίου 2017, 0:45

Την πρώτη τους προπόνηση πραγματοποίησαν την Πέμπτη στο Καστέλι τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Κισσαμικού Μαυρουδής Μπουγαΐδης και Στέργιος Ψιάνος, που είχαν και την πρώτη γνωριμία με τους νέους τους συμπαίκτες.

Η προετοιμασία για το σημαντικό ματς με τον Παναιγιάλειο μπαίνει στην τελική ευθεία με τον Σπύρο Μπαξεβάνο να περιμένει τα νεότερα από το… μέτωπο των τραυματιών. Τις τελευταίες ημέρες κανονικά πλέον προπονούνται οι Γκούμας, Σελινιωτάκης, αλλά από την άλλη στους Τιάγκο Σίλβα και Θέο, που συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα, προστέθηκε και ο Παντελάκης, που έχει ένα αιμάτωμα από το ματς με τον Παναθηναϊκό, αλλά υπάρχει αισιοδοξία ότι θα δώσει το «παρών» στο ματς της Κυριακής.

Η ενημέρωση του Κισσαμικού για την προπόνηση της Πέμπτης:

Το παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο (05/02, 15:00-Περιβόλια) είναι στο μυαλό όλων στην ομάδα μας εδώ και αρκετές ημέρες, με την προετοιμασία να βρίσκεται στην τελική ευθεία.

Την Πέμπτη όσοι ποδοσφαιριστές έπαιξαν βασικοί απέναντι στον Παναθηναϊκό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, ταχύτητες και στη συνέχεια έπαιξαν δίτερμα τακτικής.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Τιάγκο Σίλβα, Θέος και Παντελάκης, που έχει ενοχλήσεις από το ματς του Κυπέλλου. Σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης επέστρεψαν οι Γκούμας και Σελινιωτάκης, που είχαν γυμναστεί και την Τετάρτη (01/02) πριν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που ήταν εκτός αποστολής.

Την πρώτη τους προπόνηση πραγματοποίησαν τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας μας, Μαυρουδής Μπουγαΐδης και Στέργιος Ψιάνος.

Estrella
Minetta Car Pack
/blentcoffee

Rabona ad