Πρώτη προπόνηση για Στάθη – Ενα μήνα έξω ο Παπανικολάου!

Πλατανιάς | 5 Σεπτεμβρίου 2016, 20:28

Την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα, τον Πλατανιά, πραγματοποίησε την Δευτέρα στο Μάλεμε ο Γιάννης Στάθης. Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής ξεκινά ουσιαστικά έναν... αγώνα δρόμου προκειμένου όσο το δυνατόν το συντομότερο να είναι σε καλή κατάσταση και να μπορεί να υπολογίζεται από τον Γιώργο Παράσχο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Στάθης απουσίαζε το σαββατοκύριακο και μετά τις υπογραφές που έβαλε στο νέο του, διετές συμβόλαιο, ευρισκόμενος στην Αθήνα προκειμένου να μαζέψει τα πράγματά του. Από τη Δευτέρα ωστόσο έχει έρθει στα Χανιά για μόνιμη εγκατάσταση και για τις επόμενες 3 με 4 εβδομάδες θα ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα προπόνησης. 

Από εκεί και πέρα, η πρώτη προπόνηση της εβδομάδας έχει την ιδιαιτερότητα ότι είναι η… τελευταία πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Το Σάββατο εξάλλου (μένει να επιβεβαιωθεί αυτό επίσημα) θα υπάρξει το πρώτο παιχνίδι της σεζόν κόντρα στην Κέρκυρα και κατά συνέπεια, οι “ερυθρόλευκοι” βρίσκονται στο τελικό στάδιο όσον αφορά την προετοιμασία τους για να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι.

Σε ό,τι αφορά το μέτωπο των τραυματιών… Ο Γουνδουλάκης δείχνει σε μία σχετικά καλή κατάσταση, παρότι τη Δευτέρα δεν πήρε μέρος στην προπόνηση με τους συμπαίκτες του, αλλά υποβλήθηκε σε τρέξιμο. Από την Τρίτη ωστόσο υπολογίζεται ότι θα μπει κανονικά.

Τέλος, σχετικά με τον 17χρονο Παπανικολάου, δυστυχώς η μαγνητική επιβεβαίωσε τα χειρότερα κι έτσι ο “μικρός” θα απουσιάσει για ένα μήνα μέχρι ν’ αποκατασταθεί το πρόβλημα στον λαβωμένο του ώμο.  

Estrella
Auto KCS

Rabona ad