Πρώτη προπόνηση για Επασί, Καμάου

ΟΦΗ | 19 Ιουλίου 2021, 21:44

Την πρώτη τους προπόνηση με τους νέους τους συμπαίκτες στον ΟΦΗ πραγματοποίησαν οι Επασί και Καμάου μετά την ανακοίνωση για την απόκτηση τους.

Μάλιστα η έναρξη των προπονήσεων για τους δύο νέους ποδοσφαιριστές της ομάδας συμπίπτει σε μια χρονική στιγμή όπου ο ΟΦΗ ολοκληρώνει την παρουσία τους στο Οστερμπεκ, μιας και την Τρίτη αναχωρεί για την περιοχή Μιλ όπου θα συνεχιστεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας έως τις 31 Ιουλίου.

Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ γυμνάστηκαν πρωί και απόγευμα τη Δευτέρα.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

Διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα, περιελάμβανε το σημερινό (19/7) πρόγραμμα της ομάδας μας, στο προπονητικό κέντρο του Oosterbeek.

Το πρωινό πρόγραμμα είχε παιχνίδι κατοχής και άσκηση τακτικής. Σε μέρος της προπόνησης συμμετείχε ο Adil Nabi, όπως και ο Vahid Selimovic, με τον Απόστολο Διαμαντή να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.

Ο Boy Waterman αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο, άρχισε θεραπεία και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί.

Το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ακολούθησαν πρόγραμμα με άσκηση πάσας, παιχνίδι τακτικής και άσκηση δύναμης. Οι Adil Nabi και Vahid Selimovic ακολούθησαν το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, ενώ ο Απόστολος Διαμαντής και ο Boy Waterman έκαναν θεραπεία.

Ο Πασχάλης Στάικος συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα αποκατάστασης.

Να σημειωθεί ότι τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας μας, Devis Epassy και Bruce Kamau προπονήθηκαν για πρώτη φορά με τους συμπαίκτες τους.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τρίτη (20/7), στις 09:15 το πρωί και μόλις ολοκληρωθεί, η αποστολή του ΟΦΗ θα αναχωρήσει για την περιοχή Mill, όπου θα συνεχιστεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας ως τις 31/7.

 

Estrella
10 years theatro
Chania cash
KTEO Κρήτης
Papantonakis Cards
Minetta Car Pack

Rabona ad