Πρώτη νίκη το 2016!

Πλατανιάς | 6 Φεβρουαρίου 2016, 22:20

Επιτέλους… τέλος στο σερί των αγώνων όπου δεν είχε καταφέρει να κερδίσει, έδωσε ο Πλατανιάς χάρη στη νίκη του επί του Αστέρα Τρίπολης. Είναι η πρώτη νίκη για το 2016!

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Δύο ολόκληροι μήνες είχαν περάσει από την τελευταία φορά που ο Πλατανιάς είχε μπορέσει να γευτεί τη χαρά της νίκης. Ήταν 5 Δεκεμβρίου όταν είχε περάσει νικηφόρα από την έδρα της Ξάνθης κερδίζοντας με 2-0. Από τότε έμελλε να ακολουθήσουν 10 παιχνίδια σε σύνολο, συμπεριλαμβανομένων και τριών για το θεσμό του Κυπέλλου, με τον απολογισμό συνολικά για τον Πλατανιά να ήταν έξι ήττες και τέσσερις ισοπαλίες! Μάλιστα, παράλληλα με αυτό το σερί “έτρεχε” ένα ακόμη, καθώς τελευταία εντός έδρας νίκη που είχε σημειωθεί για την χανιώτικη ομάδα ήταν το 2-1 επί του Λεβαδειακού στις 21 Νοεμβρίου. Στα ματς που ακολούθησαν στα Περβόλια με Βέροια, ΠΑΣ Γιάννινα, ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, ο Πλατανιάς δεν είχε κερδίσει, κάτι που τελικά κατάφερε να κάνει απέναντι στον Αστέρα.

Παράλληλα και όπως ήταν γνωστό, αυτή η νίκη έχει και μία ιστορική σημασία καθώς είναι η πρώτη επί των Αρκάδων στα τέσσερα χρόνια που τους αντιμετωπίζει ο Πλατανιάς από τη στιγμή που βρέθηκε στη Σούπερ Λιγκ…

Estrella
Auto KCS