Πρώτη νίκη στην Αγ. Μαρίνα

Νέος Σαμψών Α.Ο. Αγίας Μαρίνας | 27 Νοεμβρίου 2016, 0:36

Την πρώτη του νίκη στην Γ’ κατηγορία πανηγύρισε η ομάδα του Νέου Σαμψών που έφυγε με επιβλητικό διπλό από την Αγία Μαρίνα με σκορ 4-1 κόντρα στην τοπική ομάδα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η ομάδα του Κώστα Τζιγκουνάκη πέτυχε όλα της τα τέρματα στα πρώτα 23 λεπτά της αναμέτρησης για να φτάσει τελικά σε μία εύκολη επικράτηση.

Ο εορτάζοντας Στέλιος Μαυρεδάκης με δύο γκολ στο 4’ και το 8’ «καθάρισε» ουσιαστικά την αναμέτρηση από το ξεκίνημα, με το σκορ στο 0-2 για το Νέο Σαμψών.

Την “σκυτάλη” πήρε ο Πισσαδάκης ο οποίος πέτυχε ακόμα δύο γκολ στην συνέχεια, στο 12΄και το 23’ για να κάνει πολύ γρήγορα το σκορ 0-4.

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν το μοναδικό τους τέρμα στο παιχνίδι στο 65’ με το πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Αγγελόπουλος για το τελικό 1-4.

Το Δ.Σ και οι ποδοσφαιριστές του Νέου Σαμψών αφιερώνουν τη νίκη στον Στέλιο Μαυρεδάκη που έχει την ονομαστική του εορτή.

Διαιτητής: Γιουματζίδης

Βοηθοί: Κωσταμένα-Ασκιανάκη

Αγ. Μαρίνα (Γιώργος Λαμπιθιανάκης): Τσουρουδιακάκης, Φουντουλάκης, Α.Ζοφάκης., Γωνιωτάκης, Ν.Α. Μαστοράκης Λυτινάκης, Ν.Ι. Μαστοράκης, Χαζηράκης (65’ Μ. Ζοφάκης), Καλαϊτζάκης (46 Β. Φραγκάκης), Σχοινοπλοκάκης,Δουρουντουδάκης

Νέος Σαμψών (Κώστας Τζιγκουνάκης): Μπόζης, Μανατάκης, Κοκοτσάκης, Κοτρωνάκης (63’ λ.τρ. Μαρκάκης), Πελεκούδας, Μπαλάσης, Σταθάκης, Μαυρεδάκης, Κοντός, Πισσαδάκης (46’ λ.τρ Λουκάς), Τζομπανάκης (73’ Σπυρόπουλος)

 

Mikel Chania Delivery
Papantonakis Cards