Πρώτη νίκη στα Καθιανά

ΕΘΚ ΑΣ Καλτσέτο | 1 Νοεμβρίου 2020, 18:40

Στο ντέρμπι των ουραγών ουσιαστικά, το Καλτσέτο κατάφερε να επικρατήσει στα Καθιανά της Ενωσης Θύελλας Καμινίων με 2-0 και να φτάσει έτσι στην πρώτη του νίκη στη σεζόν.

ΕΘΚ και Καλτσέτο έδωσαν αγώνα επιβίωσης την Κυριακή το απόγευμα με στόχο τη νίκη για να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις της Β’ κατηγορίας.

Τελικά αυτό το κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι με δύο γκολ στο πρώτο μέρος, σε διάστημα περίπου δέκα λεπτών.

Πάνω στο ημίωρο, από σέντρα του Κρεμασμενάκη, ο Ντόϊ με σουτ άνοιξε το σκορ (0-1).

Με δημιουργό ξανά τον Κρεμασμενάκη, το Καλτσέτο έφτασε και στο 0-2 δέκα λεπτά μετά, με ωραίο σουτ του Κυρκόπουλου, που είχε μπει αλλαγή μάλιστα λίγα λεπτά νωρίτερα.

Το 0-2 δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο και οι φιλοξενούμενοι πήραν βαθιά ανάσα, ενώ άφησαν τους γηπεδούχους μόνους στην τελευταία θέση πλέον.

Διαιτητής: Αντωνίου
Βοηθοί: Χατζηδάκης, Σακελλαρίδης

Eνωση Θύελλα Καμίνια (Μίμης Μουσουράκης – Μάκης Γιαννόπουλος): Χατζηδάκης, Γκούβερης (77′ Καλυβιανάκης), Αλ. Καλλέργης, Βαλάρης, Σβουράκης, Πολιτάκης, Μαρκετάκης, Θανασιός (81′ Καλλιγέρης), Μπριτσάκης, Σκλήρης, Δάλλας

Καλτσέτο (Νότης Ματηγάκης): Καριμπίδης, Καραχάλιος, Σολινταδάκης (77′ Ζαχαριουδάκης), Κοκολάκης, Πρωτοπαπαδάκης, Σκουλάκης, Κρεμασμενάκης (77′ Καβρουλάκης), Νικολαΐδης (65′ Βλ. Σαχμπαζίδης), Σαχμπαζίδης (30′ Κυρκόπουλος), Ντόϊ, Κωνσταντουδάκης

Estrella

Papantonakis Cards
Digenakis
Bio Green 300x250

Rabona ad