Πρώτη νίκη με Ζαϊμίδη

Παλαιόχωρα ΑΕ Κυδωνίας | 11 Δεκεμβρίου 2016, 19:43

Το γκολ του Ζαϊμίδη στο πρώτο μέρος ήταν αυτό που έδωσε την πρώτη νίκη στον όμιλο τίτλου για την Παλαιόχωρα με 1-0 στο παιχνίδι με την ΑΕ Κυδωνίας.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η ΑΕ Κυδωνίας είχε καλή ευκαιρία για να σκοράρει στο 15′ με τον Κοκολάκη που βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, ωστόσο δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ για την ομάδα του.

Η Παλαιόχωρα είχε την πρώτη μεγάλη φάση για να προηγηθεί στο 32’ όμως η κεφαλιά του Μποτωνάκη κατέληξε στο δοκάρι του Γεωργανά.

Στο 40’ τελικά ήρθε το γκολ για την ομάδα του Βασίλη Παπαδάκη με τον Ζαχαράκη να δίνει το γκολ με κεφαλιά-πάσα στον Ζαϊμίδη που δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει από κοντά για το 1-0.

Στο 65’ υπήρξε δεύτερο δοκάρι για την Παλαιόχωρα σε σουτ του Ψαράκη που είχε ακόμα μία καλή φάση στο 70’ για να σκοράρει.

Στο 85’ ο Μανουσάκης είχε χαμένο τετ α τετ για την Παλαιόχωρα έτσι το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα.

Στο 90′ ο Κοκολάκης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για την ΑΕ Κυδωνίας.

Διαιτητής: Κανελάκης

Βοηθοί: Μαραγκάκης-Βερυκάκης

Παλαιόχωρα (Βασίλης Παπαδάκης): Συροκάκης, Ζαχαράκης, Τσαρτσίδης, Θεοδωράκης, Μποχώνης, Μανουσάκης, Μποτωνάκης, Τσαγκαράκης (90’  Παπαδοκωνσταντάκης), Κουλούρης (80’ Περαθωράκης), Ψαράκης, Ζαϊμίδης (70’ Κριάρης)

ΑΕ Κυδωνίας (Νεκτάριος Μπουρμπάκης): Γεωργανάς, Τσιτσιριδάκης (46’ Παντελάκης), Λούπου, Σφυριδάκης, Στ. Δημητρογιαννάκης, Μπασιαδάκης, Ι. Κοκολάκης, Τζούγκαρης (80’ Νικολαϊδης), Μπάχα, Α. Καλογεράκης, Γαλανάκης (39’ Σίνης)

Mikel Chania Delivery
pallas""

Estrella