Ο ηρακλειώτικος σύλλογος μετά την άνοδο του στην Γ’ Εθνική πραγματοποίησε εκτός από την “πρώτη” και αγιασμό, δίνοντας δίνοντας το παρών μέλη της διοίκησης, σύσσωμο το τεχνικό και oi ποδοσφαιριστές.
Η ενημέρωση από τη Xερσόνησο:
Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γήπεδό μας ο καθιερωμένος ετήσιος αγιασμός, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Διοίκηση, τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές —παλιοί αλλά και νέα μεταγραφικά αποκτήματα— συγκεντρώθηκαν για το πρώτο «ραντεβού» της χρονιάς, παρουσία του φίλαθλου κόσμου που βρέθηκε στις κερκίδες για να στηρίξει το νέο ξεκίνημα.
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι έδωσαν το «παρών»! Ευχόμαστε μια ποδοσφαιρική χρονιά γεμάτη υγεία, δουλειά και επιτυχίες για την ομάδα μας!








