Πρώτη επίσημη επίσκεψη του Μινωταύρου στο ΒΑΚ

Μινώταυρος | 28 Αυγούστου 2023, 11:01

Σάρκα και οστά αρχίζει να παίρνει η συνεργασία μεταξύ ΟΦΗ - Μινωταύρου. Αυτό μαρτυρά η επίσκεψη του τμήματος Κ16 του χανιώτικου σωματείου στο ΒΑΚ.

Οπως είναι γνωστό οι δυο σύλλογοι έχουν ανακοινώσει την συνεργασία με βάση το πρόγραμμα “OFI CRETE FC ACADEMY”.

Η σχετική ανάρτηση από τον Μινώταυρο έχει ως εξής:

Μία πολύ όμορφη εμπειρία βίωσε το τμήμα Κ16 του Μινωταύρου, το οποίο την Κυριακή (27/8) το πρωί βρέθηκε στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.

Η ομάδα του Γιάννη Λιουδάκη είχε την ευκαιρία να παίξει απέναντι στην Κ15 του ΟΦΗ, μετρώντας τις δυνάμεις της.

Πρόκειται ουσιαστικά για την πρώτη επίσημη επίσκεψη για τον Μινώταυρο στις εγκαταστάσεις του ΟΦΗ μετά τη συνεργασία που ανακοινώθηκε για τα δύο σωματεία με βάση το πρόγραμμα “OFI CRETE FC ACADEMY”.

Στο ΒΑΚ είχαν την ευκαιρία να παρευρεθούν όλοι οι προπονητές των ακαδημιών του Μινωταύρου, καθώς πέραν του αγώνα ακολούθησε σεμινάριο.

Την αποστολή συνοδεύσαν ο Αποστόλης Τζόκας, που έχει αναλάβει το ρόλο του τεχνικού διευθυντή, ως ο άμεσα αρμόδιος για τη συνεργασία με τον ΟΦΗ στα Χανιά και ο γενικός αρχηγός του Μινωταύρου, Αγγελος Χατζηγιαννέλης.

Επίσης, στο Ηράκλειο ταξίδεψαν δεκάδες γονείς, τους οποίους το σωματείο μας ευχαριστεί θερμά.

Ο ΟΦΗ αναμένεται ν’ ανταποδώσει την επίσκεψη, καθώς συμφωνήθηκε μέσα στο επόμενο διάστημα να έρθει στα Χανιά.

Αξιοσημείωτη τέλος η εξαιρετική συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών του Μινωταύρου, οι οποίοι ήταν σαν επαγγελματίες, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Wodspot72
kallergis_xalis
Karkanis_Nerokourou
Family_mothers_food
REC CHQ
Bardatsos
Nevrakis
Pneumatikakis_Michalis
Vourlakis
Trikounakis
Papantonakis Cards
The Italian Job
Grigoros
Holidays Chania
Crepaland Greece
Digenakis
Poppies sexy show club

Rabona ad