Πρώτη αποστολή για Καφετζή

Επισκοπή | 13 Απριλίου 2021, 19:07

Στην αποστολή της Επισκοπής για το εκτός έδρας παιχνίδι με το Αιγάλεω βρίσκεται για πρώτη φορά ο Βασίλης - Κώστας Καφετζής.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Καφετζής είναι μόλις 16 ετών και 224 ημερών. Υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τη Ρεθυμνιώτικη ομάδα τον περασμένο Οκτώβριο προερχόμενος από τα τμήματα υποδομής της Επισκοπής. Ο αριστεροπόδαρος μπακ – χαφ επέλεξε το νούμερο 69 στη φανέλα του.

Τότε είχε δηλώσει:

«Νιώθω μεγάλη ικανοποίηση για τον εαυτό του να πάρω την πρωτοβουλία πριν από τρία χρόνια να έρθω στην Επισκοπή η οποία, από τότε είχε μεγάλες βλέψεις ως ομάδα.

Να, που ήρθε στιγμή της διάκρισης τόσο για την ομάδα μου όσο και για μένα.

Για να γίνει αυτό όμως, θα πρέπει καταβάλλω μεγάλη προσπάθεια και να δικαιώσω την εμπιστοσύνη όλων για να μπορέσει, τόσο η ομάδα όσο και εγώ να εκπληρώσουμε τους στόχους μας.»

Πλέον έφθασε η στιγμή να συμπεριληφθεί σε αποστολή για πρώτη φορά προτού προλάβει να συμπληρώσει το 17ο έτος της ηλικίας του. Αποτελεί μέλος της εικοσάδας που βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για την αναμέτρηση της Τετάρτης (14/03, 15:00) με το Αιγάλεω στο “Σταύρος Μαυροθαλασσίτης”.

Η ενημέρωση (και οι ευχές) της Ρεθυμνιώτικης ΠΑΕ αναφέρουν σχετικά:

«Φαίνεται πως ήταν η σειρά του… Στην αποστολή για το ματς με το Αιγάλεω στο “Στ. Μαυροθαλασσίτης” (Τετάρτη 14/03, 15:00) μπήκε ο Βασίλης – Κώστας Καφετζής. Ο νεαρός αριστερός μπακ – χαφ είναι 16 χρονών και 224 ημερών!

Είναι ένα εκ των τεσσάρων παιδιών που προέρχεται από την Επισκοπή 2010 που με πολλή δουλειά, άξια έφτασε ως εδώ. Φυσικά ευχή όλων μας είναι, ο Βασίλης να πάει και παραπάνω…»

Estrella
Minetta Car Pack
agrosimvouli-300x250
xoriatiko

Rabona ad