Πρώτη αποστολή από τις τελευταίες εννέα…

Πλατανιάς | 13 Φεβρουαρίου 2016, 12:45

Το πρώτο από τα εννέα παιχνίδια που απομένουν μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος δίνει το απόγευμα (5:15, Novasports 3) ο Πλατανιάς παίζοντας στην έδρα της Κομοτηνής απέναντι στον Πανθρακικό.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οι γηπεδούχοι… καίγονται για νίκη και ίσως σε αυτό το παιχνίδι να παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για την παραμονή στη Σούπερ Λιγκ. Ωστόσο, με δύο νίκες μέχρι στιγμής σε όλη τη διάρκεια της σεζόν εντός έδρας, ο στόχος να κερδίσουν τον Πλατανιά δεν είναι καθόλου εύκολος.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου είναι σε μια πολύ καλή κατάσταση και προέρχεται από τη σημαντική νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης, προσβλέποντας να δώσει συνέχεια και να ανέβει ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία. Άλλωστε ο στόχος όπως τον οριοθέτησε μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα ο Γ. Παράσχος, είναι η κατάκτηση μέχρι το τέλος όσο το δυνατόν περισσότερων βαθμών.

Στη διάθεση του έμπειρου τεχνικού θα είναι ο Λεονάρντο Ράμος που συμπεριλήφθηκε στην αποστολή αλλά λογικά δύσκολα θα ξεκινήσει από την αρχή. Η 11άδα φαίνεται ότι θα είναι η ίδια με τον αγώνα με τον Αστέρα Τρ., με τον Ανγκούλο ν’ αναμένεται να είναι ο βασικός επιθετικός αντί του Ράμος.

Διαιτητής θα είναι ο Βάτσιος (Δυτ. Αττικής), έχοντας για βοηθούς, τους Απτόσογλου (Αθηνών) και Πυλαρινό (Ζακύνθου), ενώ 4ος θα είναι ο Κοτσάνης (Δράμας). 

Estrella
Auto KCS