Πρώτη αντίδραση από ΝΟΧ: Χαρμόσυνα νέα για το κολυμβητήριο

Υγρός στίβος 4 Φεβρουαρίου 2023, 10:19

Απόλυτα ευτυχής δηλώνει ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων μετά τις εξαγγελίες του υφυπουργού Αθλητισμού για το κολυμβητήριο Χανίων.  

KTEO Κρήτης

Λίγες ώρες μετά τις ανακοινώσεις που έγιναν από τον Λευτέρη Αυγενάκη στην εκδήλωση του ΕΑΚ Χανίων στην Αντισφαίριση ο ΝΟΧ αναφέρεται σε όλα όσα ειπώθηκαν για το κολυμβητήριο. Σημειώνεται ότι στην εκδήλωση παρέστησαν ο πρόεδρος, Γιάννς Χίνος και ο γενικός γραμματέας, Γιώργος Μαραγκάκης.

Η ανακοίνωση από τον ΝΟ Χανίων:

Το παρών στην εκδήλωση που πραγματοποίησε η Δ.Ε. του ΕΑΚ Χανίων στο κτίριο της Αντισφαίρισης για την κοπή της βασιλόπιτας παρευρέθηκε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων, διά του προέδρου του, Γιάννη Χίνου και του γενικού γραμματέα, Γιώργου Μαραγκάκη, εκδήλωση στην οποία δέσποσε η παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο Ναυτικός Ομιλος δεν μπορεί παρά να δηλώνει απόλυτα ευτυχής από τις ανακοινώσεις του υφυπουργού, καθώς όπως φαίνεται το μεγαλόπνοο έργο της ιστορικής ανακατασκευής του κολυμβητηρίου στη Νέα Χώρα εισέρχεται πια στην τελική ευθεία. Βάσει εξάλλου των τοποθετήσεων που έγιναν από τον υφυπουργό μέσα στο Μάρτιο θα έχουν ολοκληρωθεί τα τεύχη δημοπράτησης κι έτσι το έργο φαίνεται να μετρά αντίστροφα για την πραγματοποίηση του.

Καθοριστική όμως θα είναι η ανάληψη για την πραγματοποίηση των εργασιών από τον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης, προοπτική που απ’ ό,τι φαίνεται, δείχνει αρκετά πιθανή με βάση τις τοποθετήσεις που έγιναν από τον κ. Αυγενάκη.

Ο Ναυτικός Ομιλος δεν μπορεί παρά να δηλώσει την απόλυτη ικανοποίησή του για τις εξελίξεις όπως αυτές διαμορφώνονται και αναμένει εντός του επομένου διαστήματος τις ιστορικές αποφάσεις.

Rabona ad