Πρώτες δηλώσεις Παράσχου για Απόλλωνα: Πιστεύω ακράδαντα στην παραμονή

Super League 1 13 Δεκεμβρίου 2017, 19:50

Την πίστη του ότι ο Απόλλων θα παραμείνει στη Σούπερ Λιγκ εξέφρασε ο Γιώργος Παράσχος. «Γνωρίζω πολύ καλά σε ποια ομάδα ήρθα. Αν δεν πίστευα ότι ο Απόλλων θα εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία, δεν θα ερχόμουν», τόνισε μεταξύ άλλων.

Αν μη τι άλλο, λοιπόν, ο νέος τεχνικός του Απόλλωνα και πρώην του Πλατανιά εκφράζεται σίγουρος για την παραμονή της “ελαφράς ταξιαρχίας” στη Σούπερ Λιγκ, σημειώνοντας επίσης ότιουσιαστικά στο β’ γύρο θα επιχειρηθεί να κερδηθούν οι απαιτούμενοι βαθμοί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις από τον Γ. Παράσχο είναι οι εξής:

«Γνωρίζω πολύ καλά σε ποια ομάδα ήρθα. Αν δεν πίστευα ότι ο Απόλλων θα εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία, δεν θα ερχόμουν. Το πιστεύω ακράδαντα. Θα δώσουμε μάχη και πιστεύω ότι στο τέλος θα χαμογελάσουμε. Είναι μια μάχη στην οποία δεν περισσεύει κανείς. Ο αγώνας θα είναι δύσκολος και γι’ αυτόν θα δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα.

Δεν υπάρχει φυσικά κανένα μαγικό ραβδί. Υπάρχει μόνο σκληρή δουλειά για να καταφέρουμε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι θα έχουμε μπροστά μας τη διακοπή του πρωταθλήματος έτσι ώστε να εμφανιστούμε καλύτεροι στον δεύτερο γύρο.

Έχω πολύ καλή άποψη για την ομάδα. Την έχω παρακολουθήσει και στόχος είναι να αξιοποιήσουμε τα πλεονεκτήματά της και να μειώσουμε τα μειονεκτήματα. Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά. Τα υπόλοιπα μέσα στο γήπεδο».

Estrella
Minetta top plus
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad