Πρώτες δηλώσεις Γιακουμάκη: Να μοιάσω με Μαύρο, Δημητριάδη και Ντέμη! (vid)

Πλατανιάς | 26 Ιουνίου 2017, 17:54

Στα... σύννεφα πετάει ο Γιώργος Γιακουμάκης μετά την υπογραφή του 4ετούς συμβολαίου του με την ΑΕΚ. Στις πρώτες του δηλώσεις ως "κιτρινόμαυρος" ο πρώην επιθετικός του Πλατναιά τονίζει ότι θα ήθελε να μοιάσει στους ιστορικούς σκόρερ της ΑΕΚ, που Θωμά Μαύρο, Βασίλη Δημητριάδη και Ντέμη Νικολαΐδη.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

«Είμαι χαρούμενος, αισιόδοξος και περιμένω να δουλέψω σκληρά! Τα πρώτα μου συναισθήματα είναι πολύ θετικά! Αυτό που ελπίζω είναι να κατακτήσουμε πολλά τρόπαια με την ομάδα μας. Νιώθω μεγάλη ανυπομονησία μέχρι να παίξω το πρώτο μου παιχνίδι, να βάλω το πρώτο μου γκολ και να το πανηγυρίσω μαζί με τους φιλάθλους της ΑΕΚ», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Γιακουμάκη στο aekfc.gr μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας του με την ΑΕΚ.

«Δε θέλω να πω πολλά λόγια! Μόνο ότι θα δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου. Ο,τι έχω να πω θέλω να το δείξω με πράξεις μέσα στο γήπεδο», πρόσθεσε ακόμα ο Γιώργος Γιακουμάκης που αναφέρθηκε και στη μεγάλη παράδοση των Ελλήνων σκόρερ της ΑΕΚ: «Γνωρίζω αυτή την παράδοση. Έχω παρακολουθήσει σε βίντεο τον Θωμά Μαύρο, τον Βασίλη Δημητριάδη και φυσικά τον Ντέμη Νικολαΐδη και θέλω να προσπαθήσω να τους μοιάσω», τόνισε ο Γιακουμάκης. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕ Η ΠΑΕ ΑΕΚ, ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ  

Estrella
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania