Πρότεινε να δοθούν χρήματα στη SL2 ο Μπαλτάκος

Super League 1 29 Νοεμβρίου 2022, 20:42

Η πρόταση του προέδρου της ΕΠΟ να δοθεί μέρος των χρημάτων που προορίζονται για τη Super League 1 και στις ομάδες της SL2 θα συζητηθεί προσεχώς μεταξύ όλων των "εμπλεκόμενων" πλευρών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της αθλητικής ιστοσελίδας gazzetta.gr στο περιθώριο της συνεδρίασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου υπήρξε συζήτηση για το πρόγραμμα solidarity της UEFA, το οποίο δίνει 3,4 εκατομμύρια ευρώ στις ΠΑΕ της Super League 1 για τις υποδομές τους.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, πήρε την πρωτοβουλία και πρότεινε να πάνε τα 3 εκατομμύρια ευρώ στις ομάδες της Super League 1 και οι 400.000 σε ομάδες της Super League 2 για τις υποδομές τους.

Οι εκπρόσωποι των τεσσάρων “μεγάλων” (Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ) διαφώνησαν και η πρότασή του πήγε σε επίπεδο Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΟ. Εκεί δεν “πέρασε” αλλά αποφασίστηκε να γίνει προσεχώς μία συζήτηση με Super League 1, Super League 2 και ΕΠΟ για την περίπτωση να υποχωρήσει η SL1.

Η ΕΠΟ από την πλευρά της, μετά το Διοικητικό Συμβούλιο, γνωστοποίησε πως η Έκτακτη Καταστατική Συνέλευση θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη το νέο έτος. Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά:

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, αποφάσισε τη διεξαγωγή Έκτακτης Καταστατικής Γενικής Συνέλευσης της Ομοσπονδίας την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023 στη Θεσσαλονίκη.»

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad