Πρωταθλήτρια Ελλάδας στο τεχνικό σόλο η Ζουζούνη

Καλλιτεχνική Κολύμβηση | 25 Σεπτεμβρίου 2020, 17:23

Δύο μεγάλες διακρίσεις επιβεβαιώνονται από την πρώτη κιόλας ημέρα του πανελληνίου πρωταθλήματος καλλιτεχνικής κολύμβησης νεανίδων που διεξάγεται στο ΟΑΚΑ για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων.

Η Βιολέτα Ζουζούνη αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος στο αγώνισμα του τεχνικού σόλο, ενώ το δεύτερο μετάλλιο του ΝΟΧ ήρθε από το τεχνικό ομαδικό, το οποίο κατετάγη στην τρίτη θέση.

Η ενημέρωση από τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων αναφέρει τα εξής:

Χρυσή η Ζουζούνη, χάλκινο το ομαδικό των νεανίδων!

Δύο μεγάλες επιτυχίες πιστοποιούν το εξαιρετικό ξεκίνημα για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης νεανίδων που διεξάγεται στο ΟΑΚΑ.

Τα κορίτσια της Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα, επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά, έχουν καταφέρει ήδη να κερδίσουν δύο μετάλλια και κυρίως τις εντυπώσεις από τις χορογραφίες!

Η πρώτη και σημαντικότερη, αφορά την Βιολέτα Ζουζούνη, η οποία αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος στο αγώνισμα του τεχνικού σόλο. Η Ζουζούνη παρουσίασε μία εξαιρετική χορογραφία, δικαιολογώντας γιατί θεωρείται αυτή τη στιγμή ανάμεσα στις κορυφαίες αθλήτριες της χώρας, ενώ είναι υποψήφια για να βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες το προσεχές καλοκαίρι, στο Τόκιο. Η βαθμολογία που απέσπασε από τους κριτές ήταν 84,0647β. που της χάρισε το χρυσό, αφήνοντας στη δεύτερη και την τρίτη θέση αντίστοιχα την Ελένη Φραγκάκη (ΝΟΒΑ) και τη Δανάη Καριώρη (ΑΝΟ Μεταμόρφωσης).

Το δεύτερο μετάλλιο του Ναυτικού Ομίλου ήταν… χρώματος χάλκινου και ήρθε στο αγώνισμα του τεχνικού ομαδικού. Τα κορίτσια κατάφεραν να παρουσιάσουν επίσης μια πολύ όμορφη χορογραφία η οποία κατέλαβε την τρίτη θέση.

Ειδικότερα, το χορευτικό συνέθεσαν τα εξής κορίτσια: Εικοσιπεντάκη Μαρία Αρτεμη, Κρομμυδάκη Ιφιγένεια, Μπλεμπλιδάκη Ελένη, Νίκου Γαρυφαλιάνα, Ξηραφάκη Μαρία, Τζατζιμάκη Αγγελική, Τουσισβίλι Αννα Μαρία, Τσιφετάκη Μαρία, Εικοσιπεντάκη Αναστασία (R) και Ντουρουντάκη Κωνσταντίνα (R).

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα συνεχίζεται και αναμένεται να ολοκληρωθεί την προσεχή Κυριακή.

karta antonis garden

Rabona ad