Πρωταθλήτρια Ελλάδας η Τζατζιμάκη

Στίβος | 11 Ιουλίου 2021, 21:14

Πρωταθλήτρια Ελλάδας στη σφυροβολία αναδείχθηκε η Αφροδίτη Τζατζιμάκη στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου Κ18 που διεξάγεται στο Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου.

Kritiko Ergastiri

Η αθλήτρια του ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος με καλύτερη βολή στα 65.70 μέτρα (στην τέταρτη προσπάθειά της) ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου στη Θεσσαλική πόλη.

Η Τζατζιμάκη ξεκίνησε με βολή στα 59.08 μέτρα. Συνέχισε με 59.08 (στη 2η), 58.91 (στην 3η), 62.72 (4η προσπάθεια). Η πέμπτη ήταν και η καλύτερή της (65.70), ακολούθησε άκυρη και ολοκλήρωσε τον αγώνα της με βολή στα 63.73 μέτρα.

2η θέση για την Βαλεντίνα Δρακοπούλου (ΓΣ Αρκαδίας) με 54.71 και χάλκινο μετάλλιο για την Ραφαηλία Χριστοδουλίδου (Αίολος Μακεδονίας) με καλύτερη βολή στα 54.11 μέτρα.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες Κρητικές παρουσίες στο αγώνισμα (σφυροβολία Γυναικών Κ18) η Κυριακή Μιχαηλάκη του ΟΦΗ ήταν όγδοη (8η) με 51.08 και η Αδαμαντία Φραντζεσκάκη του ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος κατετάγη ένατη (9η) με καλύτερη βολή στα 49.25 μέτρα (ήταν η πρώτη κι ακολούθησαν δύο άκυρες).

synagogi
Bourakis_Restaurant
digital2000
Mazanakis

Rabona ad