Πρωταθλητής ο Απόλλων Σμ., ως 2ος ανεβαίνει ο ΟΦΗ στην Α1

Α2 Πόλο | 16 Ιουλίου 2017, 23:48

Στον Απόλλωνα Σμύρνης καταλήγει ο τίτλος του πρωταθλητή στην Α2, αφού στον τελικό που έγινε την Κυριακή (16/7) στο Κολυμβητήριο Αλίμου υπερίσχυσε του ΟΦΗ με σκορ 11-5.

Ετσι, η “Ελαφρά ταξιαρχία” σφραγίζει την 1η θέση και ο ΟΦΗ από την πλευρά του τη 2η, αλλά η ουσία και για τους δύο είναι ότι από τη νέα σεζόν θα αγωνίζονται αμφότεροι στην Α1.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων θα παίξει για την 3η θέση απέναντι στον Νηρέα Γέρακα σε ένα και μοναδικό παιχνίδι που θα γίνει στα Χανιά, την Τετάρτη (19/7). Ο αγώνας εκτός από τυπικής σημασίας, ίσως δώσει στο νικητή την ευκαιρία να παίξει του χρόνου στην Α1, αφού ενδέχεται να υπάρξει αποχώρηση ομάδας από τη μεγάλη κατηγορία…

Τα 8λεπτα: 4-0, 1-1, 1-2, 5-2

Απόλλων Σμύρνης (Γιάννης Κατρουτζανάκης): Ρέππας, Μαυρωτάς Λ. 2, Μητρόπουλος 2, Ματαράγκας, Γερακούδης, Τσίκλος, Παπαδόπουλος Γ. 1, Λάζαρης 3, Δερμιτζάκης Χ. 2, Αφρουδάκης Ζ. 1, Ψαρρέας, Χατζηστεφάνου, Μιχαλόπουλος, Γκίρης, Γκαράνης.

ΟΦΗ (Μάκης Βολτυράκης): Τσαβολάκης, Παπανικολάου 1, Κόκκινος, Ιερωνυμάκης 1, Βασιλάκης, Γεωργόπουλος 1, Σπυριδάκης, Κιαμούρης, Λεονταράκης, Κλήμος 1, Γιγουρτάκης 1, Καβουσάνος, Βαλσάμος, Κλάδος.

karta antonis garden