Πρωταθλητής Ελλάδας κορασίδων ο Πανιώνιος, 6η θέση για τον ΝΟΧ

Πόλο 27 Ιουλίου 2025, 21:17

Ολοκληρώθηκε η τελική φάση κορασίδων πόλο που φιλοξενήθηκε το τελευταίο τριήμερο στη Νέα Σμύρνη.

Kritiko Ergastiri

Πρωταθλητής Ελλάδας αναδείχθηκε ο Πανιώνιος. Οι “κυανέρυθρες” επιβλήθηκαν στον τελικό του πρωταθλήματος της Βουλιαγμένης με σκορ 15-12, κατακτώντας έτσι τον τίτλο. Την τρίτη θέση κατέλαβε ο Αλιμος, ο οποίος επικράτησε με άνεση στον μικρό τελικό του Εθνικού με σκορ 14-3.

Ο ΝΟ Χανίων κατέλαβε την 6η θέση, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 20-7 από τη ΝΕ Πατρών, ολοκληρώνοντας πάντως τις υποχρεώσεις του για τη φετινή χρονιά με επιτυχία.

Η αποστολή για την ομάδα του Γιάννη Μαλλιαρού που πήρε μέρος στους αγώνες αποτελείτο από τις: Αγοραστάκη, Αλεξάκη, Ιγνατίου, Ιωάννου, Καμαροπούλου, Κατσουλάκη, Κλωθάκη, Κοντομανώλη, Μαρινάκη, Μιχελάκη, Μπιτζανάκη, Νεοφύτου, Ντιώνια, Παπασηφάκη, Πατεράκη, Πονηρίδου και Τωμαδάκη.

petra_flemetakis
Media_Strom_Chania
synagogi
The Italian Job
Votani

Rabona ad