Πρωταθλητές Κρήτης οι Παίδες του Κύδωνα!

19 Μαρτίου 2017, 20:15

Για τρίτη φορά στην ιστορία του ο Κύδων στέφεται πρωταθλητής Κρήτης στους Παίδες, καθώς κατάφερε μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό να κάμψει την αντίσταση του Ηρακλείου με σκορ 64-63!

Ο τελικός, όπως μαρτυρά και το σκορ, ήταν αμφίρροπος και κρίθηκε στα τελευταία λεπτά. Σε αυτό το σημείο οι παίκτες του Στέλιου Καρκανάκη ήταν πολύ εύστοχοι και χάρη σε ένα σερί 7-0 έφτασαν στη νίκη, “γυρίζοντας” το σκορ από 57-63!

Πρώτοι σκόρερ για τον Κύδωνα αναδείχτηκαν οι Χριστοφορίδης με 15 πόντους, Μαγγελάκης και Κουτζόγλου που σημείωσαν από 13, ενώ για το Ηράκλειο ο Κίτσος σημείωσε τους… μισούς για την ομάδα του και συγκεκριμένα 31, κάνοντας ένα πραγματικά πολύ μεγάλο παιχνίδι.

Διαιτητές: Χαλαμπαλάκης – Σταυρουλάκης.

Δεκάλεπτα: 19-21, 36-41 (ημιχρ.), 47-54, 64-63

Κύδων (Καρκανάκης – Λεκάκος): Καπετανάκης, Ιορδανίδης, Προβατινάκης, Χριστοφορίδης, Αντωνίου, Κουτουλάκης, Μαγγελάκης, Σειραδάκης, Τσιράκης Η., Κουντζόγλου, Τζιώλας, Τσιράκης Σ.

Ηρακλειο (Μυλωνάκης – Καλλέργης): Φλουρής, Μηλαθιανάκης, Καλλέργης, Βαρβεράκης, Βαμβουκάκης, Ηλιάκης, Νησιώτης, Βαμβουκάκης, Στιβακτάκης, Κίτσος, Αλεξάκης, Σπυριδάκης.

Ο Α.Ο. ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ ΤΗΝ 3η ΘΕΣΗ

Στον μικρό τελικό του φάιναλ φορ, που φιλοξενήθηκε στο κλειστό του Κλαδισσού, ο Α.Ο. Ακρωτηρίου, επικράτησε στην παράταση με το τελικό σκορ 75-71 της Αναγέννησης Αρκαλοχωρίου κι αφού η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε ισόπαλη με σκορ 64-64, καταλαμβάνοντας έτσι την 3η θέση.

Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Θανάση Αζά αναδείχτηκε ο ο Ν. Νεονάκης με 27 πόντους, ενώ 21 πρόσθεσε ο Παπουτσάκης.

Διαιτητές: Καμπίτσης – Κουλιεράκη

Δεκάλεπτα: 17-19, 40-31 (ημιχρ.), 54-53, 64-64 (κ.α.), 75-71 (παρ.)

Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου (Μ. Καλαϊτζάκης): Παπαδογιαννάκης, Μπιτσακάκης, Στυλιανάκης Δ., Κολιοραδάκης, Ζωγραφάκης Φ., Σταματάκης, Σάντια, Κυριαζής, Στυλιανάκης Ι., Βαρδαβάς, Χρηστάκης, Ζωγραφάκης Θ.

Α.Ο. Ακρωτηρίου (Θ. Αζάς): Παγωνάκης, Ρομπολάκης, Νεονάκης Ν., Παπουτσάκης, Νεονάκης Φ., Μαυρεδάκης, Μαρινάκης, Καλαϊτζάκης, Τζαγκαράκης, Αζάς, Κογχυλάκης.

Φωτογραφία: Χανιώτικα Νέα.
Στοιχεία αγώνων:
kritikobasket.gr