Προτάσεις από ΟΑΧ για το μέλλον της Α1…

ΟΑΧ | 21 Δεκεμβρίου 2020, 14:04

Σε διαβούλευση και πάλι βρίσκεται το ζήτημα με το ποια θα είναι η εξέλιξη του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας μπάσκετ γυναικών. Μέσα στις επόμενες ώρες θα καταθέσει τις προτάσεις του και ο ΟΑΧ.

Ειδικότερα, όλες οι ομάδες της Α1 έχουν κληθεί από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης να καταθέσουν εγγράφως μέχρι την Τρίτη (22/12) τις προτάσεις τους για το φετινό πρωτάθλημα το οποίο ξεκίνησε μεν, αλλά διακόπηκε σχεδόν κατευθείαν τον περασμένο Νοέμβριο.

Από τότε, ειδικότερα ο ΟΑΧ έχει πληγεί ανεπανόρθωτα, καθώς εκτός του γεγονότος ότι έφυγε ο προπονητής (Ρουμπελάκης), έχουν αποχωρήσει τρεις παίκτριες, οι δύο Αμερικανίδες Μπουθ και Σκοτ, ενώ αναμένεται ν’ ακολουθήσει και η Αυτζή, που θα συνεχίσει την καριέρα της στο Ιράν.

Στον ΟΑΧ αξίζει να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει καθόλου αισιοδοξία για το πώς θα μπορέσει να ξεκινήσει πάλι η σεζόν… Σε πρώτη φάση, αυτό κρίνεται αδύνατο, όχι μόνο για τη χανιώτικη ομάδα, αλλά για τις περισσότερες της Α1 να καλύψουν τα έξοδα που χρειάζονται για την πραγματοποίηση των τεστ κορονοϊού και σε κάθε περίπτωση μένει να φανεί ποια θα είναι συνέχεια, εάν θα υπάρξει ουσιαστικά συνέχεια…

Ο ΟΑΧ θα καταθέσει πάντως τις προτάσεις του, οι οποίες σημειώνουμε ξανά θα έχουν αποσταλεί μέχρι την Τρίτη στην ΕΟΚ.

karta antonis garden