Πρωταγωνίστριες οι Κορασίδες του ΟΑΧ στο ΟΠΕΝ της Σίνδου

Πινγκ Πονγκ | 16 Μαρτίου 2016, 20:20

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε για τον Ομιλο Αντισφαίρισης Χανίων η συμμετοχή του στο ΟΠΕΝ πρωτάθλημα μικρών ηλικιών πινγκ-πονγκ που πραγματοποιήθηκε στη Σίνδο το σαββατοκύριακο πριν την Καθαρά Δευτέρα 14 Μαρτίου.

Παρά τις δεκάδες συμμετοχές από Σωματεία από όλη την Ελλάδα, ο ΟΑΧ κατάφερε να πρωταγωνιστήσει καταλαμβάνοντας τις δύο πρώτες θέσεις στην κατηγορία Κορασίδων με τις Ρόδω Πιπεράκη.

Ειδικότερα, ο ΟΑΧ είχε την ευκαιρία να είχε δύο αθλήτριές του στον τελικό των Κορασίδων, με την Ρόδω Πιπεράκη να επικράτησε της Μαρίας Λαδάκη μετά από μια αμφίρροπη αναμέτρηση που κρίθηκε στα πέντε σετ με συνολικό σκορ 3-2 (9-11, 7-11, 13-11, 11-9, 11-8), κερδίζοντας έτσι την 1η θέση, με την Λαδάκη να βρέθηκε στη 2η.

Kotzamixali 4i Thesi

“Χανιώτικο άρωμα” είχε το βάθρο στις Κορασίδες!

Στην ίδια κατηγορία, μία άλλη Χανιώτισσα αθλήτρια, η Παναγιώτα Κοτζαμιχάλη, του Α.Ο. Ελληνικού κατετάγη 4η, χάνοντας στον μικρό τελικό με το ίδιο σκορ, 3-2, από την Καλλιόπη Τζουνοπούλου (Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας).

Aggelidou me to aspro

Η Ζωή Αγγελίδου, πρώτη από δεξιά.

Στις Παγκορασίδες, η Ζωή Αγγελίδου αναμετρήθηκε για την 3η θέση με την Φωτεινή Τράκα (Α.Ο. Διονύσου) γνωρίζοντας την ήττα με 3-1.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα για τον Ο.Α. Χανίων ήταν τα εξής:

ΝΕΑΝΙΔΕΣ
6η Εύα Φραντζεσκάκη

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
1η Ρόδω Πιπεράκη
2η Μαρία Λαδάκη
4η Παναγιώτα Κοτζαμιχάλη (Α.Ο. Ελληνικού)
10η Στέλλα Λαδάκη
16η Γωγώ Πρωτοπαπαδάκη

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
4η Ζωή Αγγελίδου

Σημειώνεται ότι το ΟΠΕΝ της Σίνδου στέφθηκε από απόλυτη, εκτός από αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία, καθώς πήραν συνολικά μέρος 64 σωματεία από όλη την Ελλάδα με τις συμμετοχές να ξεπέρασαν τις 200.

JoyMachine

Rabona ad