Πρωταγωνιστές οι Μίνι Παίδες του ΝΟΧ στο τουρνουά “Golden Splash”

Ν.Ο.Χ. Υποδομές | 31 Οκτωβρίου 2016, 15:26

Πρωταγωνιστικό ρόλο εξελίχθηκε να έχει ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων στο τουρνουά υδατοσφαίρισης Μίνι Παίδων "Golden Splash" που πραγματοποιήθηκε στο Κολυμβητήριο Λουτρακίου.

Ο Ναυτικός Ομιλος έλαβε μέρος με δύο ομάδες, τον ΝΟΧ 1 ο οποίος συμμετείχε στο Golden Group και τον ΝΟΧ 2 που αγωνίστηκε στο Stars Group, οι οποίοι κατετάγησαν μάλιστα στην 3η θέση, κερδίζοντας στους μικρούς τελικούς τον Πανιώνιο και την Ολυμπιάδα Πετρούπολης αντίστοιχα.

ΤΟ GOLDEN GROUP

Ειδικότερα, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων 1 αγωνίστηκε απέναντι στις ομάδες του Παναθηναϊκού, του Ν.Ο. Πατρών, του Ολυμπιακού, του Γ.Σ. Περιστερίου και του Π. Φαλήρου, εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για τον μικρό τελικό όπου επικράτησε του Πανιωνίου. Οσο για το νικητή του τουρνουά αναδείχτηκε ο Ολυμπιακός ενώ στη 2η θέση τερμάτισε η Βουλιαγμένη που είχε κερδίσει τον ΝΟΧ στον ημιτελικό.

Η ομάδα του Γιάννη Ζαγουράκη αποτελείτο από τους εξής πολίστες: Ασγουδάκης, Γουρνεζάκης, Κανδανολέων, Λουβιτάκης, Μανουσάκης, Νικολαΐδης, Παπαμανωλιουδάκης, Πρωιμάκης, Σπάχιτς, Φυτράκης.

ΤΟ STARS GROUP

Στο Stars Group, συμμετείχε η ομάδα του ΝΟΧ 2, η οποία έπαιξε απέναντι στον Α.Ο. Πλιτς Πλατς, τη Βουλιαγμένη, την Ολυμπιάδα Πετρούπολης, τον Ν.Ο. Πατρών και τον Α.Ο. Καστέλλας, με τους νεαρούς πολίστες του Γιάννη Ζαγουράκη να αναδεικνύονται στην 3η θέση κερδίζοντας στον μικρό τελικό του τουρνουά την Ολυμπιάδα Πετρούπολης. Σε ό,τι αφορά το νικητή αναδείχτηκε ο Α.Ο. Πλιτς Πλατς, επικρατώντας στον τελικό της ομάδας της Βουλιαγμένης.

Αξιο αναφοράς το γεγονός ότι στο Stars Group, δύο αθλητές του ΝΟΧ 2 κατάφεραν να σημειώσουν σημαντικές διακρίσεις, με τον Σπάχιτς να αναδεικνύεται 1ος σκόρερ και τον Λουβιτάκη MVP.

Η ομάδα του ΝΟΧ 2 αποτελείτο από τους εξής πολίστες: Αρετάκης, Επιτροπάκης, Κουργιαντάκης, Λουβιτάκης, Μανουσάκης, Μαστραντωνάκης, Μουρτζάκης, Νικηφοράκης, Νίκολιτς, Σπάχιτς, Χειλουδάκης

karta antonis garden