«Πρωταγωνιστές και εκτός γηπέδων»

ΕΘΚ | 23 Δεκεμβρίου 2016, 21:22

Το κοινωνικό τους πρόσωπο φανέρωσαν την περασμένη Δευτέρα (19/12) οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης Θύελλα Καμίνια που βρέθηκαν στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Αρρένων Χανίων και προσέφεραν δώρα και χαμόγελα στα παιδιά.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Να σημειωθεί ότι η κοινωνική δράση της ομάδας του Ακρωτηρίου θα συνεχιστεί την ερχόμενη Τετάρτη, που θα βρεθεί στον Εμπρόσνερο για το φιλανθρωπικό τουρνουά που διοργανώνει η Δάφνη.

Το δελτίου τύπου της Ένωσης Θύελλα Καμίνια αναφέρει τα εξής:

Μέρες γιορτινές, μέρες που μοιράζονται χαμόγελα!

Ασπάζοντας τη νοοτροπία ότι πρωταθλητισμός δεν γίνεται μόνο μέσα στο γήπεδο αλλά κυρίως έξω απ’ αυτό και λαμβάνοντας υπόψη τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στις μέρες μας, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Ένωσης Θύελλας Καμινίων συνοδευόμενοι από μέλη του Δ.Σ και του προπονητικού επιτελείου έδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο, αφού επισκέφτηκαν την Δευτέρα (19/12) το Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Αρρένων Χανίων μοιράζοντας είδη πρώτης ανάγκης, χαμόγελα και αγάπη στα παιδιά που βρίσκονται εκεί.  

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κοινωνικό μας έργο δεν ολοκληρώνεται μόνο με αυτή τη κίνηση, αφού τη Τετάρτη στις 28/12 η ομάδα μας θα λάβει μέρος σε ένα τουρνουά, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στον Εμπρόσνερο, για φιλανθρωπικό σκοπό μαζέυοντας τρόφιμα για τις οικογένειες που έχουν μεγάλη ανάγκη.

Mikel Chania Delivery
pallas""
Papantonakis Cards