Πρώτα οι ανανεώσεις και μετά οι μεταγραφές! Αναμονή και για την έδρα

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 14 Ιουνίου 2016, 16:44

Μια πολύ σημαντική εβδομάδα διανύει η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ που θέλει να κλείσει το ζήτημα των ανανεώσεων με ποδοσφαιριστής της περυσινής περιόδου.

Θέληση των ανθρώπων της ομάδας είναι να κλείσει το κεφάλαιο αυτό και εν συνεχεία να ξεκινήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ αναμένεται να διατηρήσει τον κορμό της περυσινής ομάδας, γεγονός που είναι και ο πρωταρχικός στόχος. Ζντράβγκοβιτς, Ταταράκης και Κομπογεννητάκης είναι από τα ονόματα που αναμένεται να συνεχίσουν και τη νέα χρονιά.

Στα μεταγραφικά δεν έχει προκύψει κάποια εξέλιξη καθώς, ναι μεν, έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με παίκτες ωστόσο δεν έχουν προχωρήσει σε τελικό στάδιο, διότι υπάρχει προτεραιότητα στις ανανεώσεις. Σε ότι αφορά την προετοιμασία της ομαδας του ΙΝΚΑ αναμένεται να ξεκινήσει, όπως έχουμε ξαναγράψει, στα τέλη του Ιούλη.

Το γήπεδο και η έδρα που θα χρησιμοποιήσει τον ΙΝΚΑ την νέα περίοδο είναι επίσης ένα ζήτημα που απασχολεί. Μέχρι τέλος της εβδομάδας αναμένεται η απάντηση εκ μέρους του Μινώταυρου για να ανάψει το πράσινο φως για το γήπεδο των Μουρνιών ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad